Play ponuda

Muškarce najviše pali kada intimna zona izgleda ovako

shimmer fallback
27.1.2015.
6:28
Play ponuda

1.100 mladih muškaraca i žena studentske dobi ispitano je na koji način održavaju stidne dlačice, zbog čega vole određenu frizuru i kakvu preferiraju na partneru.

Pokazalo se da većina muškaraca i žena voli kad je dolje situacija uređena i čista. 95 posto sudionika skraćivalo je ili uklanjalo bar dio stidnih dlačica u posljednja četiri tjedna. U međuvremenu, polovica žena i jedan od pet muškaraca izjavilo je da obično uklanjaju sve dlačice, a oba spola su sklonija 'urediti se' ako pretpostavljaju da bi uskoro mogli primiti oralni seks.

Svega pet posto osoba koje preferiraju dolje 'šumicu' činili su većinom muškarci. No, s druge strane, većina muškaraca ili je skratila dlačice ili su ih pustili da 'podivljaju'.

Smiješno je da isti ti muškarci, točnije čak 60 posto ispitanika, preferiraju da njihove partnerice budu bez dlačica. Ostali muškarci vole pak da njihove partnerice imaju nešto dlačica na intimnom području, bilo da vole određene frizure ili im je to potpuno nebitno.

"Ovi rezultati pokazuju da je uklanjanje stidnih dlaka određeno spolnim stereotipom i ukazuju na to kako se ideal ljepote mijenja s obzirom na spol". izjavio je autor istraživanja Scott Butler. Upravo zato, ako planirate napraviti brazilku, učinite to zbog toga što vi to želite, kaže Butler, napominjući da su neke žene izjavile da idu na depilaciju zato što se nakon nje osjećaju čišće i opuštenije su u seksu.

Play ponuda
Play ponuda