SIMPTOMI OVE DJEVOJKE ZBUNILI SU LIJEČNIKE: / 'Seks mi je noćna mora. Svaki put me boli kao da rađam'

Image
Foto: Shutterstock

Stravična bol zapravo nastaje paranjem kože između anusa i vulve, gdje se zapravo nalazi međica

26.2.2020.
20:33
Shutterstock
VOYO logo

Ova 26-godišnja Britanka ne može se seksati jer joj je taj čin toliko bolan da ga uspoređuje s bolovima koje žena proživljava za vrijeme porođaja. Zbog rijetkoga ginekološkog poremećaja Jillian Currie strahuje da nikada neće pronaći ljubav svog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paranje kože između anusa i vulve

Horor pri spolnome odnosu ova je Britanka prvi put osjetila sa 16 godina, kada je izgubila nevinost. Od tada nikad nije uživala u seksu, a zbog bolova koji se pojavljuju nakon snošaja ne može ni hodati kako treba, piše Daily Mail.

Jillianino stanje zbunilo je medicinske stručnjake, a zatim je otkriveno da je riječ o vulvodiniji, odnosno bolnoj i kroničnoj bolesti vagine. Stravična bol zapravo nastaje paranjem kože između anusa i vulve, gdje se zapravo nalazi međica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Britanka plakala je od bolova, a njezina se agonija nastavila sve dok joj nisu postavili dijagnozu i propisali potrebne lijekove. Jillian sada uzima hormone, ali će vrijeme pokazati hoće li joj terapija pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečko ju je ostavio zbog bolesti

"Kad god bih se seksala, dolje bi mi se stvarao dubok rez kakav ostaje ženama nakon što rode. Svaki put me boli kao da i sama rađam", napisala je Jillian na svojemu blogu. Otkrila je i kako ju je bivši dečko ostavio zbog poremećaja i kako je nakon toga izgubila samopouzdanje.

"Uhvati me panika kada neki dečko počne sa mnom flertati jer znam da ću mu u nekom trenutku morati reći da se ne mogu normalno seksati kao drugi ljudi. Kako i kada ću mu to reći, za mene predstavlja izazov", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jillian je priznala da se dugo vremena gadila samoj sebi, a sada dijeljenjem svojega iskustva želi pomoći drugim ženama u sličnim situacijama.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo