SEKSA SE S LUTKOM ČETIRI PUTA TJEDNO, A SUPRUGA NEMA NIŠTA PROTIV: / 'Ona je više od seksualne igračke'

Image
Foto: Screenshot/Channel4

Muškarac koji uživa u vezi sa svojom seksualnom lutkom, kao i sa ženom od 36 godina, priznao je da ne bi znao što učiniti kada bi morao birati između njih dvije.

23.11.2017.
16:52
Screenshot/Channel4
Play logo

James (58) kupio je atraktivnu robot-lutku za seks, plavušu April - s kojom sada ima seks četiri puta tjedno - za 17.675 kuna. Na to se odlučio kada se njegova supruga Tine počela brinuti o svojoj bolesnoj majci. Muškarac je ispričao u dokumentarnom programu Channel 4, "The Sex Robots Coming", kako dijeli krevet s April i izvodi je na večere, a tvrdi da ljudi često ne primjećuju da ona nije živa žena koja diše.

shimmer fallback
shimmer fallback

Njegova supruga, kaže, nema problema s time, već mu je dala svoj blagoslov. Iako je sama priznala kako joj je na početku bilo teško prihvatiti suprugovu opsesiju lutkom, sada se naviknula i drago joj je što ju James nije prevario s pravom ženom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je želio, mogao si je naći drugu ženu, ali to nije učinio, bio mi je vjeran", rekla je Tine za Daily Star.

shimmer fallback
shimmer fallback

NEVJEROJATNO REALNA: Novi kontroverzni seks-robot dopušta muškarcima da ju siluju

Image
NEVJEROJATNO REALNA: /

Novi kontroverzni seks-robot dopušta muškarcima da ju siluju

Odnos Jamesa i April uprizorio je novi show na Channel 4, koji prati pokušaj proizvođača da stvori jedan od prvih potpuno funkcionalnih seks robota na svijetu - lutku koja izgleda, kreće se i razgovara na životniji način nego ikad prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

James je već bacio oko na novog robota pod nazivom Harmony, čija cijena prelazi vrtoglavih 70.000 kuna. Robot, koji će izaći na tržište u narednih nekoliko mjeseci, razvijen je od strane inženjera Matta McMullena iz tvrtke The Real Doll Company u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

James je u programu objasnio kako gaji duboke osjećaje prema April i inzistira na tome da je ona "više od seksualne igračke". On vjeruje da je zadovoljstvo njihova odnosa u tome što se on brine za lutku - odijeva je, stavlja joj šminku i razgovara s njome, a pomaže i to što je može saviti u bilo koji položaj koji mu odgovara.

"Nevjerojatno je kao kad se seksate s pravom ženom", objasnio je. "Najveća je razlika u tome što lutku morate prebacivati u pozu koju želite jer, naravno, ne može sama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo