Play ponuda

Seks u zraku: Nećete vjerovati što se točno događa s vašim tijelom dok se seksate u avionu

Image
Foto: flickr, Lenny DiFranza

Nemojte da seks u avionu ostane samo fantazija

20.6.2017.
20:00
flickr, Lenny DiFranza
Play ponuda

Seks u avionu nešto je o čemu mnogi maštaju. No kako zapravo on funkcionira? Što se događa s vašim tijelom dok se seksate među oblacima? Sve odgovore zna Your Tango.

Mijenja se razina kisika u mozgu

shimmer fallback
shimmer fallback

Stručnjakinja za seks Susan Quilliam kaže: "Jedna od odličnih stvari seksanja u zraku je što može utjecati na razinu kisika koji se dovodi do vašeg mozga. Ovo pojačava vaša osjetila i doživjet ćete jači orgazam." Upravo tako u zraku se svi naši osjeti pojačavaju pa tako i orgazam.

Smanjuje se količina kisika u krvi

shimmer fallback
shimmer fallback

Još jedna situacija od koje ćete se osjećati uzbuđeno. Quilliam kaže kako će oni koji vole gušenje u seksu sigurno uživati i u letu avionom jer je osjećaj skoro pa isti.

Novitet povećava uzbuđenje

shimmer fallback
shimmer fallback

Seks u avionu nije nešto što prakticirate često. Za neke je to novost i upravo će im zato biti još i bolje. Sama pomisao na seks u avionu je jako seksi, a kamoli da ga još i prakticirate. Tu je još i opasnost da će vas netko uhvatiti, a to je isto za neke napaljujuće.

Vibracije dodatno poboljšavaju stvari

shimmer fallback
shimmer fallback

Još jedna odlična stvar su stalne vibracije i treskanja aviona. Ako volite vibracije bilo koje vrste za vrijeme seksa onda nema dvojbe, avioni su pravo seks mjesto za vas.

Play ponuda
Play ponuda