Play ponuda

ZA OVAJ TRIK GARANT NISTE ČULI / Pokazala kako dovesti ženu do mega vrhunca i laganini skupila 17 milijuna pregleda

Image

Jedna od njezinih pratiteljica odmah se složila s njom. Stoga, momci koji tražite savjet kako ženu dovesti do orgazma, čini se da ovo zbilja vrijedi pokušati!

30.6.2022.
12:13
Play ponuda

Žena koja je sebe prozvala "velikom sestrom" TikToka podijelila je svoj omiljeni savjet za muškarce kako bi svoje partnerice doveli do orgazma svaki put.

Tayla Davies oglasila se u aplikaciji sa svojim najboljim trikom kako ženu dovesti do točke u kojoj će uživati toliko da će teći "kao Niagarini slapovi". Savjet je došao kao odgovor na komentar jednog od njezinih pratitelja.

Ona tvrdi da ćete stavljanjem jedne ruke na donji dio trbuha i pokretom prstima u stilu "dođi ovamo" ženu dovesti do vrhunca o kakvom je prije toga mogla samo sanjati.

Fatalna kombinacija

U videu, koji je do trenutka objave ovog članka skupio gotovo 17 milijuna pregleda, Tayla je rekla: "Ako pokušavaš dovesti djevojku do orgazma u spavaćoj sobi, jednu ruku joj želiš staviti na donji dio trbuha."

"Dakle, pritišćeš jednom rukom, a koristiš drugu da napraviš pokret prstima kao da joj pokazuješ 'dođi ovamo'. Ne znam koliko mogu biti slikovita, ali shvaćaš što govorim", kazala je tiktokerica.

"Počet ćeš osjećati kako onaj mekani, spužvasti dio unutra postaje veći, e tada se zaustavi. Također sam otkrila da stavljanje jastuka ispod sebe da podupreš kukove stvarno pomaže. Zato pokušajte svi. Sretno!", zaključila je Tayla.

Vrijedi pokušati

Jedna od njezinih pratiteljica odmah se složila s njom. Stoga, momci koji tražite savjet, čini se da ovo zbilja vrijedi pokušati!

"Moj dečko očito traži savjete na internetu jer sve radi kako treba", otkrila je druga. Druga je dodala: "Moram raditi s jastukom jer imam problema s leđima, ali to 100 posto poboljšava stvari."

Treća je poručila u pomalo duhovitom tonu: "Legitiman savjet. Sigurno ću reći svom mužu kako bi to mogao učiniti svojoj novoj djevojci."

Ali ne paše svima

Međutim, nisu se svi složili s učinkom ove metode te su naglasili da svaka žena ima nešto drugačije što joj se sviđa pa je važno da muškarac sluša svoju partnericu.

Jedna je korisnica napisala: "Jesam li ja jedina koja misli da je taj pokret stvarno neugodan? Kao… Osjećam da će mi biti zlo kada to učine!"

Druga je komentirala: "Ta stvar s trbuhom nije sveto pismo za sve žene, molim vas da komunicirate sa svojim partnericama prije toga jer nekima može biti jako bolno."

Play ponuda
Play ponuda