OČI ŠIROM ZATVORENE / Osnovao najelitniji seks klub na svijetu pa si uništio brak: Članovi moraju izdvojiti 69.000 eura godišnje za posjet'

Image
Foto: Instagram

Bivši model Damon Lawner vlasnik je Snctma, najelitnijeg seks kluba na svijetu, a sada je progovorio o tome kako mu je to uništilo brak

29.5.2023.
6:54
Instagram
Play logo

Damon Lawner otvorio je Snctm 2013. godine, ali ovaj erotski klub nije bilo kakvo mjesto. Ima strog postupak prijavljivanja i prihvaća samo one koji su bogati, slavni ili nevjerojatno lijepi. Kako bi postali gosti s pristupom u privatne sobe, članovi moraju izdvojiti vrtoglavih 69.000 eura godišnje za posjet.

Sve zbog nedostatka ljubavi

Sada je Damon, čovjek koji stoji iza seks kluba, otkrio kako mu se život potpuno promijenio. Iako ga je klub na kraju učinio milijunašem, izazvao je razdor u njegovu braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AJOJ, GADNO /

Platio za seks neodoljivoj ljepotici, a kad je vidio gdje živi - smračilo mu se: 'Osjetio sam napadaj panike, pa ona je moja...'

Image
AJOJ, GADNO /

Platio za seks neodoljivoj ljepotici, a kad je vidio gdje živi - smračilo mu se: 'Osjetio sam napadaj panike, pa ona je moja...'

Otac dvoje djece otvorio je seks klub jer se želio osjećati voljenim. Rekao je: "Na neki način Snctm je bio proces iscjeljivanja. Bio je destruktivan na nekim razinama i bio je potpuno divlji i lud. Htio sam biti poseban, cijenjen i voljen. Na kraju sam shvatio da Snctm nije mjesto gdje bih mogao pronaći sreću i mir. Da mogu vratiti vrijeme, ne bih ga otvorio. Pronašao bih način da zaradim za život. Ali bio sam bez novca i očajan, morao sam nešto učiniti. To je bio izbor i ja sam ga napravio."

Ovisan o drogama

No prije nego što je otvorio svoj seks klub, Damon je otišao na rehabilitaciju jer je postao ovisan o drogama. Sa sadašnjom suprugom Melissom Bernheim, koja je bila model, vjenčao se u Las Vegasu nakon pet godina veze. Kasnije je kupio kuću na Sunset Boulevardu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova supruga je htjela "tradicionalan život" pa je ostala trudna 2005. godine, ali kada je 2008. nastupila globalna financijska kriza, Damon i njegova obitelj ostali su bez doma. Par je bio prisiljen prodati sve, uključujući i njegov najdraži Rolex. Na kraju su se na neko vrijeme preselili na Bali jer mu je otac ponudio mogućnost da ondje živi. Damon se sprijateljio s vlasnikom bara s kojim je počeo organizirati zabave. Na kraju je tvrdio da se pojavila tamošnja mafija i tražila dio njegova novca. Njegovoj ženi se to nije sviđalo pa se par vratio u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine 2013. je proglasio bankrot i otvorio vlastiti seks klub nakon što ga je zaintrigirao film 'Oči širom zatvorene', u kojemu glume Tom Cruise i Nicole Kidman. Prije nego što je počeo raditi puno radno vrijeme, njegov brak je upao u krizu te su se Damon i Melissa razveli. Na kraju je dodao: "Izašao sam iz ovoga kao milijunaš", piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo