Play ponuda

Najnesnosnija i najgluplja pitanja koja neprestano slušaju osobe u braku

shimmer fallback

U braku vam je super! Imate životnog partnera i nekoga s kim provodite odmore. No, iako uživate u bračnom životu, ljudi vam konstantno postavljaju neka pitanja koja vas, jednostavno, živciraju.

25.10.2014.
20:47
Play ponuda

Kada ćete imati djecu?

Svi, ali baš svi, vam postavljaju ovo pitanje. Od vaše majke do kolega na poslu. Pitanja su počela milisekundu nakon što ste rekli sudbonosna 'da'. Ako već imate dijete, ne brinite, pitanja ne prestaju. Samo će vas pitati kada 'stiže još jedno'.

Kako je to?

Traže li egzistencijalni odgovor? To je kao da lebdite preko oceana na dugi, dok u pozadini svira sanjiva glazba. Ili, poželite reći, isto je kao da ste u vezi, samo češće provjeravate što vam je na prstenjaku.

Što misliš o njegovoj/njezinoj obitelji?

Osim ako su to pitanje postavili vaši roditelji, braća ili najbolji prijatelji, reći ćete sve najbolje. Ako vam to ne uspijeva bez da radite grimase, kratak odgovor, poput: 'Super su!', čini se uvijek zadovoljavajućim, a smijeh možete prekriti kratkim kašljanjem.

Zar si nikada ne dosadite?

Odgovor za javnost je 'ne', ali privatno si mislite: 'Da, naravno'. Čuli ste pjevanje svog partnera u autu, zar ne?

'Ti to ne razumiješ, ti si u braku'

Komentar kojeg često čujete od svojih prijatelja koji imaju ljubavnih problema. 'Da, u pravu si, ja nikada nisam bila u vezi u svom životu, očito. Ovaj frajer ovdje? Samo se jednog dana pojavio na pragu moje kuće i bum, u braku smo!'.

Play ponuda
Play ponuda