TAJNE BI MOGLE IZAĆI NA VIDJELO / 'Muž želi seks utroje, i to s njegovim bratom blizancem! Pristala bih, ali s njim sam ga već prevarila...'

Image
Foto: Profimedia

Žena koja je imala aferu sa šogorom boji se da bi njen suprug mogao sve saznati

13.7.2021.
12:38
Profimedia
VOYO logo

Jedna 35-godišnjakinja obratila se Deidri Sanders, Sunovoj savjetnici za seks i veze, zbog neobične situacije u kojoj se našla.

"Moj muž želi da imamo seks u troje s njegovim bratom blizancem. Pristala bih na to, ali brinem se da bi mi suprug mogao saznati da sam se prije seksala s njegovim bratom", napisala je u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednojajčani blizanci su toliko slični da ih vlastita majka ponekad zamijeni.

Image
'OSJEĆAM SE PREVARENOM' /

'Pristala sam na seks u troje s mužem i drugom ženom. Sada me izjeda ljubomora...'

Image
'OSJEĆAM SE PREVARENOM' /

'Pristala sam na seks u troje s mužem i drugom ženom. Sada me izjeda ljubomora...'

"Oba brata imaju pomaknut smisao za humor pa ako ih ponekad zamijenim, mužev brat će se pretvarati da mi je muž. Na jednom dočeku Nove godine, poljubila sam muževog brata blizanca, misleći da se radi o mom tadašnjem zaručniku. Bila sam pijana i nisam mu pogledala odjeću, ali osjetila sam da je nešto drugačije. Šogor mi se smijao sutradan, no nisam mogla prestati razmišljati o njemu", objasnila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedne noći nazvao ju je dok mu je brat radio i pitao ju je li uživala u poljupcu, a ona mu je priznala da jest.

"Te noći počeli smo svoju aferu i spavali zajedno dok mi je muž bio na poslu. Šest mjeseci kasnije moj šogor se oženio i naša avantura je prestala. Međutim, žena ga je prevarila s kolegom i sada je sam već dvije godine. Još uvijek mi se sviđa", priznala je 35-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona i suprug nedavno su postali svingeri i svejedno im je hoće li spavati s muškarcem ili ženom.

"Muž je predložio da pozovemo njegova brata na zabavu u spavaćoj sobi. Htjela bih s njim nastaviti tamo gdje smo stali, ali hoće li moj suprug primijetiti da smo se već 'upoznali'?", pita se čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seks utroje je uvijek 'opasna igra'

Deidre je upozorila ženu da igra "opasnu igru" sa seksom utroje jer se uvijek upletu emocije i netko završi povrijeđen, a ovoga puta u kombinaciji su i bliski obiteljski odnosi.

"Njegov brat se pokušava snaći kao samac i mogao bi ponovno pronaći ljubav. Nemoj mu to zakomplicirati i prekini sve s njim odmah. Udala si se zato što voliš svog supruga, reci mu koliko ti znači i da ti u seksu pruža sve što ti treba", poručila je savjetnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo