Ljubavna pravila koja morate prekršiti

shimmer fallback

Suočimo se s činjenicom da naši bližnji nisu ljubavni stručnjaci, bez obzira koliko lako nam daju savjete.

1.11.2014.
14:59
Play logo

Kad neko ljubavno pravilo čujete dovoljno puta, može vam se početi činiti kao da je prilično istinito. No činjenica je da većina savjeta ne pristaje u svim romantičnim situacijama, pa je glupo koristiti ih, pod normalno, u svojem ljubavnom životu. Predstavljamo vam pet ljubavnih pravila koje odmah možete zaboraviti:

Žene trebaju čekati da muškarci učine prvi korak

Bilo da ste žena koja želi muškarca pozvati van, inicirati prespavljivanje ili ga upoznati s prijateljima, postoji puno bolje pravilo kojeg biste se trebali držati: ako nešto želite, to i učinite!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad nemojte ići u krevet posvađani

O.K., logično je da se bolje pomiriti prije odlaska u krevet s partnerom, kako bi se lakše osjećali ujutro (a i lakše ćete zaspati). No to ne znači da morate ostati budni, raspravljajući, do četiri sata ujutro. Možda je čak i pametnije uzeti predah, pokušati zaboraviti na sve kad legnete u krevet, i onda nastaviti priču ujutro.

Nemojte raspravljati o financijama - to nije romantično

Ne trebamo naglasiti da pričanje o minusu na tekućem računu na prvom sastanku nije nimalo seksi. No ako vaša veza postaje ozbiljna, trebali biste početi pričati o navikama u pogledu trošenja i štednje. U stvari, financijska kompatibilnost može biti jednako važna kao i ona u krevetu. Također, jedno istraživanje je otkrilo da su partneri najviše žalili što prije zajedničkog života nisu pričali o novcu. Da, to je težak razgovor za započeti, no potreban vam je.

Ponekad je potrebno postaviti ultimatum

Ultimatum nikad nije dobra ideja. Umjesto da pomogne vašoj vezi, sve što ćete postići jest da će se partner osjećati primoranim da učini nešto što ne želi. Umjesto toga radije otvoreno popričajte o tome što oboje očekujete u budućnosti, kako biste vidjeli preklapaju li se vaše želje i prioriteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nemojte gledati porniće, to će vam poremetiti seksualni život

Osim ako se zbog pornića vi ili partner ne osjećate neugodno, gledanje u paru može biti erotično iskustvo. Jedno istraživanje pokazalo je da su žene koje su gledale porniće s partnerima imale osjećaj da im je to iskustvo poboljšalo vezu i poslije su otvorenije tražile od partnera što žele u seksu. Sve dok ono što vidite ne shvaćate preozbiljno, pornići bi vas mogli inspirirati da iskušate nove poze, seksualne igračke ili tek dodate malo začina u svoj seksualni život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo