JEDNOSTAVNO NEODOLJIVI 10 / stvari koje imaju SVI muškarci, a odmah razoružaju svaku ženu 

Znamo da ispod te muževne i snažne vanjštine leži dječak koji jednostavno želi graditi tvrđavu od jastuka.

31.3.2015.
16:05
VOYO logo

1. Kad ste pomalo zbunjeni i ne snalazite se u društvenim situacijama

Zaboravite na sve što vam časopisi govore. Ako me pitate smijete li me poljubiti, i još pritom malo zamuckujete, ne samo da ćete ispasti posve preslatki nego ćete sigurno dobiti dopuštenje. Ne brinite niti ako ste zbunjeni kada nas tražite broj. Ne treba nam Casanova. Nervozno primanje ruke i 'Sori, mislim da si totalno, ovaj, super, i možda bi mogli, znaš, vidjeti se, mislim, uskoro?' put je do našeg srca.

2. Kad se izgubite dok nas gledate

Između ljigavosti i slatkoće, ovo definitivni naginje prema slatkom. Naravno, ne govorimo o manijakalnom zurenju i skidanju očima, nego o zaljubljenom pogledu. I onda često niti ne primijetite da i mi vas gledamo. I onda se trznete i zbunjeni ste, a mi si ne možemo pomoći da se ne nasmijemo. To je bilo dragocjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Kada slučajno kažete nešto fascinantno

Inteligencija je seksi, ali mrzimo pretenciozne frajere. Ako se pravite pametni, pobjeći ćemo glavom bez obzira. No ako (naoko) slučajno ubacite u razgovor nešto totalno fascinantno, vaše smo,

4. Kad ste totalni geek

Bez obzira na to je li u pitanju vaš hobi, ili jednostavno vaša zaluđenost nečime, totalno volimo kad ste opsjednuti nekom sitnicom. Gledati kako vam se oči cakle kad pričate o novom ribičkom štapu, ili o vrstama u Zvjezdanim stazama, jednostavno je neprocjenjivo. Pokazuje da ste oko nečega strastveni te određenu vrstu samopouzdanja, tj da se ne sramite sebe. A kada shvatite da već predugo pričate i onda se zbunite, to je tek preslatko. Bez brige, zastanite pokoji put i pustite nas da postavimo koje pitanje – volimo nadolijevati ulje na tu vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Kad držite bebu

Htjele mi to ili ne, kad vas vidimo kako držite bebu, naša podsvijest jednostavno vrišti "želimo rađati tvoju djecu". S druge strane, i naš razum reagira pozitivno jer prizor majušnog djeteta u vašim velikim muškim rukama je suprotan patrijarhalnim stereotipima. Teško da postoji išta zbog čega bismo vas poželje jače.

6. Kad se 'slučajno' razmećete

Nismo glupe, znamo da napinjete mišiće, uvlačite trbuh i pokušavate izgledati krupnije, čak i ako je to posve suptilno. Ali slatko je kada se pravite kao da to ne primjećujemo. Općenito, preslatko je kada se trudite impresionirati. Što se više trudite, to je impresivnije. Ne toliko zbog toga što činite koliko zbog toga što se trudite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Kada ste s prijateljima

Ništa nije slađe nego to što imate najboljeg prijatelja i ne sramite se toga, osobito ako ste prijatelji još od djetinjstva. Još je slađe ako imate svoje interne šale, ako vas zadirkuje, a mi ne shvaćamo poantu jer nismo bili 'na izletu u osmom razredu kada ste...'

8. Kada pustite bradu kako bi sakrili nježno lice

Znamo da mislite kako vam je koža premekana ili crte lica malo previše nježne i to pokušavate sakriti bradom. Znamo da želite izgledati muževno, opako i snažno. Naravno, zadirkivat ćemo vas zbog brade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Kad ne znate pjevati ili plesati, ali i dalje pokušavate

Umjesto da pobjegnete, ili se nalaktite na šank i glumite frajera, vi pokušavate cupkati, ali van ritma. Što mislite kome ćemo prići i razgovarati –tipom koji je previše pun sebe da pokaže svoje slabosti ili nekim tko se preslatko trudi biti u društvu.

10. Kad su vaše šale totalno neprimjetne

Volimo se zajedno s likom nasmijati od srca. Ali ako dobacite neku kratku šalu, smrtno ozbiljnog lica to je pun pogodak. Osobito ako je kažete lagano, nenametljivo i tako da bismo ju možda i propustili ako ne slušamo pažljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo