ISKUSNA 37-GODIŠNJAKINJA SMOTALA MLADOG SUSJEDA: / 'Taj seksi tinejdžer radi mi sve ono što dosadni suprug ne želi'

Image
Foto: shutterstock

Mladić joj je priznao kako mu se ona sviđala od prvoga dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Od tada se svaki dan viđaju

24.8.2020.
16:26
shutterstock
Play logo

Udala se mlada, kao 21-gdišnjakinja. Sada ima 37, njezin suprug 39, a kćeri su im na pragu punoljetnosti. Kaže kako je njezin muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u zadnje vrijeme kćeri ne provode puno vremena kod kuće, osjeća se kao da je zaglavila sa svojim suprugom.

Iako je u braku dugi niz godina, sada se upustila u seksualne odnose sa svojim susjedom tinejdžerom. Svjesna činjenice da bi joj ta afera mogla uništiti brak i obitelj, čitateljica se za savjet obratila britanskom tabloidu The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezainteresirani suprug i loš seks

"Moj muž više ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikad ne želi raditi ništa u društvu drugih ljudi. Ne izvodi me nikamo. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda on ne može gledati sport na televiziji", započela je.

Osim toga, ni seksualni život ovoga para nije bajan. Imaju odnose samo jednom u dva tjedna i to subotom, a kada suprug završi svoj "posao", jednostavno zaspi pored nje. Nedavno se pored njih doselila nova obitelj koja ima atraktivnoga sina od 19 godina.

Image
PACIJENTI TOLIKO BIZARNI DA SU BRAČNI SAVJETNICI PREPRIČALI NJIHOVE TAJNE: /

Najluđi razlozi zbog kojih su tražili pomoć

Image
PACIJENTI TOLIKO BIZARNI DA SU BRAČNI SAVJETNICI PREPRIČALI NJIHOVE TAJNE: /

Najluđi razlozi zbog kojih su tražili pomoć

shimmer fallback
shimmer fallback

S njime se sada seksa svaki dan

"Dečko ima lijepo tijelo i podsjeća me na mojega muža dok je bio mlađi. Jednoga dana nije mogao ući u svoju kuću i pitao me može li se istuširati kod mene, na što sam pristala. Donijela sam mu ručnik, a on je stajao gol ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i ja sam ga poljubila", prisjetila se 37-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić joj je priznao kako mu se ona sviđala od prvoga dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Od tada se svaki dan viđaju. Muž joj radi dokasna, a kćeri joj nisu doma. Kaže kako je sretna, ali ne zna što da dalje napravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Tu nema sretnoga završetka

Savjetnica Deidre Sanders poručila je čitateljici kako u njezinu slučaju ne postoji sretan završetak ako se ovaj scenarij nastavi. "Možete li zamisliti što će vaše kćeri reći? Ili vaš suprug? Brak pun strasti i ljubavi ne događa se sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesretni i poradite na vašem odnosu", odgovorila joj je.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo