Play ponuda

Pitate se što muškarci misle o seksi donjem rublju?

shimmer fallback

Je li seksi donje rublje odlična investicija ili bacanje novca? Vjerojatno mnoge žene ladice pune negližeima i seksi kompletićima, a evo što muškarci misle o tome.

20.7.2013.
12:24
Play ponuda

Žene znaju da su muškarci vizualna bića. Ali isplati li se bacati novac na seksi donje rublje? Većina muškaraca smatra da ne možete pogriješiti s jednim ili dva seksi kompletića.

Samo za njega

Mnoge žene nose seksi donje rublje samo zato da bi ga partner mogao skinuti, te se može reći da je princip isti kao i s papirom za umatanje poklona. Sve je upravo u skidanju donjeg rublja. Kad žena odjene seksi donje rublje, to je otprilike njen poklon muškarcu. Muškarac tada zna da je donje rublje kupljeno za njega i osjeća se posebno.

Sa seksi donjim rubljem je posebnije

I muškarci i žene u današnje vrijeme imaju brojne obaveze. Ima dana kad se teško poseksati čak i na brzaka... Kad žena odjene seksi donje rublje, odmah je i sam čin seksa posebniji. Ne mora svaki put biti tako, ali ponekad je poželjno, kažu muškarci.

Žena je seksi i u donjem rublju

Muškarcima se najviše sviđa kako žena izgleda u seksi donjem rublju. Osim toga, kad ga žena nosi, ne samo da izgleda seksipilnije, nego se tako i osjeća. Samopouzdanje joj je veće i partneru je još izazovnija. I zato, žene, uskočite u nešto u čemu se osjećate seksi. Nećete požaliti.

A što odabrati?

Mogućnosti je puno. Nekim muškarcima najizazovnije je crno donje rublje od kože ili čipke. Drugi vole svileno donje rublje, a nekima je omiljena prozirna čipka. Saznajte što voli vaš partner ili još bolje – otiđite zajedno u šoping!

I jedan savjet za kraj

Ujutro, prije nego svatko krene na svoju stranu, odjenite seksi donje rublje i pokažite partneru što ga čeka kad se navečer vidite. O tome ćete oboje razmišljati čitav dan i eto odlične predigre.

Play ponuda
Play ponuda