Play ponuda

Evo kako reći seksi prljave stvari, a da ne zvučite glupo

shimmer fallback

Ako vam je potrebno da stvari u spavaćoj sobi malo začinite, 'prljavi' govor je jedan od učinkovitih trikova. No, neke stvari koje poželite reći zvuče smiješno kada ih kažete naglas.

17.10.2014.
18:56
Play ponuda

Krenite postepeno

Ne morate odmah reći nešto komplicirano ili nešto što vam ne priliči. Autori Em i Lo savjetuju da je najbolje prvo reagirati na ono što se događa. Ako vam se sviđa što vam partner radi, recite mu to, a počnite s uzdasima. Opustite se i reagirajte na podržaje. 'Molim te, nemoj stati', 'Da!' i 'Obožavam ovo' su riječi koji će vam doći same od sebe.

Spustite glas

Znate kada se vašem partneru glas spusti i bude 'hrapaviji' kada je napaljen? Igrajte njegovu igru. Što god kažete, recite to spuštenim tonom, nježnijim i zavodljivijim, savjetuju autori. Istraživanja pokazuju da muškarce privlači takav vokalni obrazac, pa to slobodno iskoristite.

Dajte mu instrukcije

Naredbe su sasvim lagane, a bonus je to što instrukcije poboljšavaju njegove seksualne vještine, a vama povećavaju užitak. Počnite s jednostavnim naredbama poput. Recite mu gdje da vas dira, ljubavi, kako da se okrene, gdje da stavi ruke.

Dajte mu komplimente

Nikada niste zaboravili partnera koji je obožavao vaše noge i pisao hvalospjeve o vašim grudima. Svi vole komplimente, a pošto vas privlači osoba s kojom ste u krevetu, ne bi trebalo biti teško naći nešto što ćete reći. Recite mu koliko vam se sviđa neki dio njegovog tijela, ili pak, koliko vam se sviđa kada nešto napravi, kako miriše i kako zvuči. Kada izgovorite kompliment u takvom kontekstu, iznenadit će vas koliko seksi to zvuči.

Play ponuda
Play ponuda