Play ponuda

Cure, slijedite ove savjete i napalite ga kao što nikada niti jedna nije

shimmer fallback

Savjeti su namijenjeni ženama, a muškarci koji će ovo pročitati mogu tekst poslati svojim nježnijim polovicama i poslije se dobro zabaviti.

15.1.2015.
6:20
Play ponuda

Izazov 1.

Kada bude najmanje očekivao zgrabite ga i strastveno poljubite. Neka vaš vlažni poljubac potraje. Bacite ga na krevet i poigrajte se jezikom.

Izazov 2.

Tijekom seksa nikako ne skidajte štikle. One će dodatno rasplamsati strasti i on im neće moći odoljeti. Za seks u štiklama najbolji su misionarski položaj i takozvani doggy style.

Izazov 3:

Skinite mu odjeću zubima, a ruke upotrijebite za stimulaciju njegovih erogenih zona. Ne postoji ništa seksepilnije od žene koja preuzima kontrolu.

Izazov 4:

Prekrijte mu oči maramom ili kravatom i pružite mu nezaboravno iskustvo. Na taj način ćete probuditi sva njegova čula. Ne zaboravite na jezik i dodatna pomagala poput kockice leda ili pera.

Izazov 5:

Preuzmite kontrolu i popnite se na njega u sjedeći položaj. Upotrijebite bokove i zadnjicu za ples u krilu i ne zaustavljajte se dok ne 'poludi'.

Izazov 6:

Koristite li prezervativ nanesite ga ustima. Ako ne, poigrajte se tehnikom oralnog zadovoljavanja bez ruku. Budite nježni.

Izazov 7:

Pripremite mu pravo slasno iznenađenje. Napravite sebi bikini od šlaga, legnite na krevet i poslužite mu desert koji neće tako lako zaboraviti.

Izazov 8:

Provedite cijeli dan potpuno goli. Doručkujte, tuširajte se zajedno i gledajte televiziju tako da su vam tijela spojena u 'spoon položaj'. To će rasplamsati strasti i običan dan pretvoriti u jednu dugu predigru, piše portal kolektiv.me.

Izazov 9:

Tijekom predigre u kojoj ste vi na njemu, nježnim šapatom i strastvenim dahtanjem mu opišite situaciju koja slijedi. Opišite mu što ćete napraviti i što želite da on napravi vama.

Izazov 10:

Iznenadite ga dok je pod tušem ili u krevetu, nježno se spustite i zadovoljite ga, ali ne do kraja jer to je samo početak vatrenog seksa.

Play ponuda
Play ponuda