Play ponuda

Brutalne činjenice o seksu nakon rođenja bebe

shimmer fallback

Seks nakon rođenja djeteta ženama se može činiti kao novi gubitak djevičanstva. Bojite se hoće li vas boljeti, no svejedno ga želite isprobati.

27.9.2014.
12:48
Play ponuda

Šest tjedana je jaaaaako dugo

Mjesec i pol dana, tj. šest tjedana je preporučeno razdoblje za suzdržavanje od seksa i bez obzira kako na to gledali, može djelovati kao intenzivno, dugačko razdoblje. To je jednostavno sušno doba kojeg nikako ne možete promijeniti.

No kad dođe vrijeme, vi zaboravite na to (ili jednostavno nemate vremena)

Iako vam se čini da ste brojali dane do prvog seksa nakon poroda, majčinstvo ima nevjerojatan način da zbog njega zaboravite na više-manje sve... Zašto je taj datum zaokružen na vašem kalendaru? O, da... Ali upravo ste rodili i beba vas treba 24 sata dnevno. Pronalazak slobodnog vremena za intimnost s dragim upravo je postalo teže nego ikad.

Tražite seksi rublje

Iako ste imali šest tjedana da se pripremite za ovaj trenutak, vjerojatno ćete u posljednji trenutak krenuti u potragu za nečim u čemu ćete se osjećati privlačno.

Nesigurni ste u svojem tijelu

Bez obzira koliko se brzo oporavili, vaše tijelo kao da još uvijek nije vaše. A već se spremate odvesti ga na probnu vožnju?!

Brinete se oko čudnih stvari

"Jesam li sad šira dolje?" "Hoće li biti drugačiji osjećaj?" "Smatra li on i dalje da sam seksi?" (odgovori su: Ne; možda trenutačno; i : DA) I samo se sjetite da će on biti presretan da ste napokon opet zajedno.

Veći je nego što se sjećate

Izvrsna vijest za vašeg partnera jest da sve izgleda i djeluje kao da je ekstra-veće nego prije.

Malo vam je čudno

Vratiti se u onaj prijašnji zanos neće doći spontano. Krivo ćete se poljubiti, čuti ćete čudno zvukove i trebat ćete se više puta namještati kako bi sve dobro 'sjelo'. Za početak nemojte postaviti ljestvicu jako visoko, vjerujte nam.

Nosite grudnjak

Ako dojite, vaše grudi su velike, bolne i curi vam mlijeko. A dvije od te tri stvari nisu nimalo seksi. Blazinice i čudnovati grudnjak za dojilje nešto su bez čega ne možete. A kad smo kod toga...

Grudi su trenutno izvan igre

Ženske grudi će dulje vrijeme vjerojatno biti ekvivalent za hranu vaše bebe. Uz to, pri dodirivanju, velika je šansa da će iz njih procuriti mlijeko, a to vjerojatno na vas neće djelovati nimalo uzbuđujuće.

Malo boli

Ljudsko biće, veličine koja može varirati od povećeg kruha do lubenice, ne tako davno izašlo je od tamo, tako da je moguće da će seks biti malo bolan. Samo da znate...

On neće ići polako

Vaš muškarac je prilično dugo čekao na ovaj trenutak i koliko god se on trudio, velika je šansa da sam seks neće dugo trajati i da ćete vi, žene drage, ostati prikraćene.

Možda se nećete jako žuriti kako bi ponovili ovaj događaj

Ali biste trebali. Vjerojatno ste naišli na nekoliko prepreka i razbili koljena kad ste učili voziti bicikl, također, no to vas nije omelo. S vremenom će postati bolje, vjerujte.

Zaboravit ćete na ove 'skliske' početke

Godinu dana poslije trebat ćete se podsjetiti da ste jednom preživjeli šest tjedana bez seksa. Šest tjedana!

Play ponuda
Play ponuda