Play ponuda

ZA ONE LJENIJE / Ako ste preumorni za akrobacije u krevetu, ovo je poza za vas: Žene su lude za njom i kunu se da baš uvijek postignu vrhunac

Foto: Shutterstock

Poza je idealna za žene koje vole ležati tijekom seksa, ali nije mrska ni muškarcima

26.2.2023.
11:56
Shutterstock
Play ponuda

Velikom broju žena teško je doživjeti orgazam tijekom penetracije, a pojedine poze pogodnije su za postizanje vrhunca od drugih. Nepisano je pravilo da će žena najlakše doživjeti orgazam u pozi "kaubojke", a za djevojke koje ipak više vole biti dolje postoji savršena poza u kojoj je orgazam gotovo zajamčen.

Poza se zove "ležeći policajac" i trebali biste je probati, savjetuje The Sun. Žene koje su je isprobale tvrde da im je na ovaj način znatno lakše doći do vrhunca, u prosjeku baš kao i prilikom "kaubojke".

Kako se izvodi?

Žena leži na trbuhu, dok joj se ispod kukova nalazi neka vrsta podizača, poput jastuka, a njezin partner nalazi se iza nje. Muškarac stavlja noge između nogu partnerice, a visina jastuka pomaže stimulaciji G točke.

Poza je idealna za žene koje vole ležati tijekom seksa, a u njoj neizmjerno uživa i muškarac koji želi što prije i sebe i partnericu dovesti do vrhunca.

Play ponuda