Play ponuda

Saznajte kad je pravi trenutak za najbitniji potez

shimmer fallback

Poljubac je za mnoge najintmniji čin između dvoje ljudi. Neki kineski znanstvenici čak tvrde da su usnice i jezik čovjeka povezani s njegovim srcem.

24.7.2013.
7:56
Play ponuda

Trebam li je poljubiti?

Kada ste na spoju s djevojkom najčešće se postavlja pitanje: trebam li je poljubiti? Slažemo se, teško je uvijek dobro procijeniti. Evo par znakova koji upućuju na to da krenete u 'akciju':

1. Ako se približite, a ona ne skreće pogled Jednostavno i lagano! Ako se vi približavate, a ona ne odmiče glavu zrak je čist, ako uočite da je nesigurna i pomalo odmiče glavu, tada odustanite i pričekajte bolji trenutak.

2. Ako ne prestaje gledati u vaše usne dok pričate U ovom slučaju njezin vam govor tijela poručuje: 'Zainteresirana sam za poljubac i nadam se da primaš moju poruku.'

3. Dodiruje vas Ako vas djevojka, dok razgovarate, dodiruje za ruku, nogu, leđa ili vas zagrli, više je nego očito da se želi ljubiti s vama.

Izbjegnite loš zadah

Ponekad imate loš zadah, a da ni sami to ne znate. Zato je dobro pratiti svog sugovornika i po njegovom ponašanju zaključiti je li vaš zadah loš.

1. Pozorno pratite izraze i pokrete lica osobe s kojom razgovarate. Ako ta osoba izbjegava pogledati vas licem u lice ili drži svoje ruke blizu nosa, vrijeme je za žvakaču gumu ili osvježivač.

2. Dok perete zube obratite pažnju i na svoj jezik. I njega valja dobro iščekati jer je on nositelj bakterija i krivac za loš zadah.

3. Koncem očistite zube i jezik pa ga primaknite nosu i osjetite kakav vam je zadah.

4. Žvačite olovku nekoliko minuta, ako nema konac, pa nju primaknite nosu i procjenite svoj zadah.

5. Umjesto u dlanove, izdahnite u čašu, pa osjetite 'buke' koji vam se pruža.

Kako napraviti prvi korak

U ljubljenju, kao i u životu, ništa se ne može dogoditi od danas do sutra. Stoga, nemojte srljati s prvim poljupcem, pozorno pratite što vam njezino tijelo govori.

1. Ostvarite kontakt s njezinim usnicama Ako je, dok razgovarate, gledate u usnice, šaljete poruku da mislite na poljubac. To ponekad zna izgledati suviše očito, posebno na daljem svijetlu, ali kada dođe trenutak za ljubljenje, nema više skrivanja.

2. Približite se Poljubac zna ponekad biti jako zastrašujući, stoga nemojte odugovlačiti. Približite joj se i dok o nečemu razgovarate samo je nježno poljubite. Ako se ne odmakne, znači da ste na istoj valnoj duljini i da konačno možete uživati jedno u drugom.

3. Dodirnite njezino lice Ako vam je potreban još jedan znak prije nego li se upustite u predivno ljubljenje, dodirnite njezino lice ili kosu. Taj je potez intiman i sladak, a ako ste potpuno sigurni u sebe, nježno privucite njezinu glavu prema svojoj.

I što je najvažnije za kraj – nikada ne otkrivajte svoju tajnu poljubaca. Kada vas netko i pita za savjet, samo kratko recite da nemate komentara, jer pravi Don Juan nikada ne ljubi i priča.

Play ponuda
Play ponuda