'ŽIVJET ĆE VJEČNO' / Bomba od žene oduševila novom igračkom: 'Napravila sam kalup svoje vagine, mom mužu se to jako sviđa'

Image
Foto: bonnielocketxox/Instagram

OnlyFans model Bonnie Locket (34) otkrila je da je to nešto što je dugo željela učiniti – i nije mogla biti sretnija s rezultatom seksualne igračke

8.11.2022.
18:15
bonnielocketxox/Instagram
Play logo

OnlyFans model Bonnie Locket (34) je kalup svoje vagine pretvorila u seksualnu igračku. Bonnie je nedavno dospjela na naslovnice nakon što je podijelila detalje svog raskošnog vjenčanja sa suprugom Bradom (36). Vjenčanje su platiti 300.000 funti, a plaćeno je novcem koji je Bonnie zaradila na erotskoj platformi OnlyFans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono zbog čega je opet u fokusu javnosti je činjenica da je dala napraviti kalup od svoje vagine, a njezin suprug je jako sretan zbog toga.

"Jako mi se sviđa - ovjekovječila sam svoje intimne dijelove. Moja vagina će živjeti vječno. Brad misli da je proizvod nevjerojatan, ali ga još nije probao. Ja osobno volim igračke, iako ih ne koristim u spavaćoj sobi kad sam s Bradom, nego više kad sam sama. Mislim da igračke za muškarce postaju sve popularnije", rekla je Bonnie, a piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračka za seks je napravljena od termoplastične gume i košta 65 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ružičasta boja je vrlo realistična i poput mesa. Tekstura je toliko realistična da nisam mogla vjerovati. Igračka dolazi s mojoj porukom i satenskom vrećicom. Mojim obožavateljima se to jako sviđa i ne mogu biti sretniji što sam im ponudila tako sjajan proizvod", kazala je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako je manekenka sretna što muškarci diljem zemlje uživaju u replici njezinih intimnih dijelova, samo je jedna osoba koja ima pristup iskusiti pravu stvar – njezin suprug Brad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Bonnie se udala za svog partnera u kolovozu, organizirajući ekstravagantnu svadbu na jezeru Como za sebe i goste, uključujući kolegice OnlyFans modele.

Image
PSIĆI ZA KEKSIĆ, DEČKI ZA SEKSIĆ /

Pogledajte u kakvim izdanjima mu radi sve što poželi sve dok su podovi čisti, a zidovi bijeli

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo