Promo

Bojama Aurore Borealis do najtrendi frizure

Kako šokirati publiku, razbiti monotonu svakodnevnicu i zaraditi na neuobičajenom najbolje zna Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica i mladih poduzetnica. Za nju društvene mreže nisu samo platforme na kojima se skupljaju lajkovi, već svojevrsno tržište ideja koje cijeni i nagrađuje one najinovatnije. Jedna od njoj trenutno najdražih inspiracija su prirodne boje i fenomeni, koje je pretočila u niz fotografija na svom Instagram feedu protekli tjedan u  Twilight my Instagram foto seriji inspiriranoj novom bojom Huawei P20 pametnog telefona.

 

Zanimljive modne kombinacije i netipičan make up look nisu joj strani, no najprepoznatljivija je po svojim hrabrim i otkačenim frizurama i ludim bojama kose. Inspiraciju za svoju posljednju frizuru pronašla je upravo u prirodi i to u prekrasnoj kombinaciji Aurora Borealis boja koje krase najnoviji model Huawei P20 pametnog telefona.

Ellina kosa sada izgleda baš onako kakav je i ovaj fenomen polarne svijetlosti u prirodi; prelijevanjem ljubičastih, modrih i zelenih tonova dobila je specifičnu i unikatnu hladnu boju kose. Novi look ovjekovječila je kamerom Huawei P20 telefona koji je svojim svjetlosnim karakteristikama maksimalno predočio Auroru Borealis kao poželjnu boju kose.

 

Svaka žena zna da su za idealan izgled bilo kakve fotografije, a posebno one u kojoj je naglasak na make up-u ili boji kose, potrebni i odgovarajuća svjetlost, kontrast i prirodni efekt. U svakodnevnici to nije lako ostvarivo no, zato će karakteristike Huawei P20 kamere stvoriti fantastične slike koje uvijek služiti kao podsjetnik na dane kada je frizura uvijek bila idealna.

 

 

 

 

Povratak na Net.hr