Trenutno imamo 28 ispovijesti u kategoriji Novac & posao

Udala sam se samo radi novaca, uopće ga nisam voljela

Korisnik: lovasica Vrijeme: 13:50 27.07.2016 Komentara

Bok svima. Pišem ovo jer još uvijek mislim na nisam ništa loše napravila. Sada imam 34 godine, udala sam se sa 24. Došla sam iz manjeg gradića u Zagreb kako bi studirala. Bilo mi je dosta teško jer sam si sve sama morala plaćati. Roditelji mi nisu imali novaca za plaćanje fakulteta, stana i hrane pa sam morala raditi kako bi mogla sve to poplaćati. Bilo mi je fuuul teško. Ali htjela sam završiti fakultet. To mi je bio san. Kako su godine na fakultetu prolazile tako mi je bilo i sve teže jer moj život je svakim danom htio sve više. Voljela sam izaći i zabaviti se, ali za to je trebalo ekstra love. E za to nisam imala. Nisam htjela hodati sa dečkima pa da mi plaćaju jer bi me nazivali sponzoruša. Zato sam se odlučila udati. Da to je bio moj plan. To sam planirala kao i sve ostalo. Ništa ljubav samo dobra prilika.

Bio je taj jedan dečko koji mi je postao muž, sad je već bivši muž. Izlazili smo neko vrijeme i on me me zaprosio. Moram priznati da sam dobro to odradila. Sama sebi se divim. Što da vam kažem, htjela sam više. Evo u ovoj ispovijesti barem sam priznala, neki šute, a ja sam imala hrabrosti. Bio je on dobar prema meni i sve, ali nikad ga nisam voljela. Bio je tu samo da me financira. On je bio lud zamnom. Nisam mogla se suzdržati i iskoristila sam to maksimalno. Putovanja, poklone ma sve je bilo tu. I bilo mi je rano što se udaje tiče, ali ušla sam u to pa što bude. Lovu sam trebalaaaa.

Puklo je to na kraju jer je on htio da imamo klince, a ja nisam bila spremna za to, a pogotovo to što ga nisam voljela. Znam da će me mnogi osuđivati zbog toga, ali takva sam i drugačija ne mogu biti. Sad sam solo, ali imam posao i dobila sam nešto od rastave tako da mi je ok. Možda i sretnem nekoga tko će mi se svidjeti pa će biti drugačije. Sve u svemu treba se snaći. Tako je to u današnje vrijeme.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr