Trenutno imamo 28 ispovijesti u kategoriji Novac & posao

Ne placam racune, a onda se izvlacim da nikada nisam dobio racun

Korisnik: Hrvoje Hrvat Vrijeme: 00:49 14.07.2016 Komentara

Stvarno ne volim placati racune i rijetko kada to cinim. Naravno, volim dobivati uslug: tv, brzi internet, telefon, najnoviji mobitel ili bilo sto drugo, ali za to platiti…radije ne!

Racune i opomene bacam u smece, a kada mi stigne ovrha, dizem galamu, saljem prijeteca pisma, javljam se na portale i govorim kako nikada nisam dobio racun, a da mi sada zele mnogo vise naplatiti. Tom prilikom se naravno dotaknem i odvjetnika i javnih biljeznika jer njih svi mrze, pa portali to rado objavljuju jer bude citano i privlaci krvozedne komentatore na clanke. Nitko tom prilikom ne postavi pitanje zar sam mislio da su mi sve te usluge koje koristm besplatne, vec moja prica uvijek naidje na vrlo plodno tlo.

Ne placam ni kazne za parking, vec se zalim na holding i bandica kada mi za koju godinu stigne ovrha, a ni moji bolnicki racuni nisu placeni. Kada to dodje na red, prozivam Vladu, ministra i sve vladajuce stranke, te pozivam ljude da izadju na ulicu…

Istina, na kraju mi ipak provedu ovrhu, ali kako ne radim, nemam nikakva primanja, te sam visestruko blokiran, ne mogu mi nista ni uzeti i od mene trpe samo stetu. To me, moram priznati, jako veseli i kakva je situacija u zemlji i medju ljudima mislim da ce jos dugo svi pusiti moju pricu.

Naravno, kada bih ja nekome pruzio neku uslugu, popizdio bih da m ne plati. Opet bih ga dao u novine i angazirao odvjetnika da provede ovrhu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr