Trenutno imamo 28 ispovijesti u kategoriji Novac & posao

Mrzim kako je svim mojim prijateljima tako lako u životu

Korisnik: nikola Vrijeme: 15:56 01.07.2016 Komentara

Mojim frendovima je jedina briga je kako napisati ispit na faksu. Žive u super obitelji u lijepim kućama, ma imaju sve. Mislim ne bi rekao da sam ljubomoran, ali sve je to frustrirajuće, kad kod tebe doma baš ne štimaju stvari, a ne štimaju.
Moji su razvedeni već dvije godine, ajde barem se ne svadaju više, ali opet je tu ta neka napetost i nakon toga nije sve isto kao prije. Roditelji ti žive odvojeno, nema tu više nikakve sigurnosti niti ono obiteljske niti financijske. Hrpu problema, moraš se ostamostalit ranije i ne možeš uživati u tim svojim godinama kao tvoji prijatelji. Stalno izlaze, skupi su to provodi i to sve košta i meni ih je i teško pratiti, jer sad moram raditi za svoj đeparac, a i skužio sam da nekako to društvo gubim. Što je najgore njih jedino znam i s njima se jedino i družim.
Glupo je sve to, znam, ali nekad ti dođe ono da više ne znaš kako se suočiti s takvim problemom. Da nađem nove frendove ili da budem skroz sam pa više neći imati nikad nikakvih problema. Neki savjet?

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr