Trenutno imamo 106 ispovijesti u kategoriji Ljubav & intima

ljetovala sam u istom mjestu kao naša repka, a to mužu nikad nisam priznala

Korisnik: Maja1983 Vrijeme: 16:43 18.06.2016 Komentara

svog muža sam upoznala za vrijeme onog Europskog prvenstva u Austriji…. znate onog na kojemu smo nesretno ispali od Turske? E baš na toj utakmici u Beču, na jednoj dost turobnoj zabavi nakon posljednjeg sudčevog zvižduka sam ugledala da sjedi u hrvatskom dresu s Srninim imenom na leđima i lagano pije neku pivicu, odmah smo kliknuli i počeli se nalaziti i u Zagrebu, a njemu se kod mene najviše svidjelo to kaj se dobro kužim u nogać i znam sve igrače, pa možemo skupa gledati tekme.

nisam mu baš htjela reć da to sve znam jer sam prije par godina jedno ljeto završila u krevetu s dosta njih. dobro, s jednim od njih, možda najagresivnijim nisam bila u krevetu nego na šanku :-) smiješno mi je kak uvijek kada gledamo neku našu tekmu, on navija za one ljude koji su mu spavali sa ženom…  navija za njih i govori o njima kao da su Bogovi… Čini mi se da ga više zadovoljavaju nego što su mene. pogotovo jedan od njih, a koji mu je idol, taj mi je znao za vrijeme seksa govoriti neke od najodvratnijih stvari, a mene bi to samo još više uzbuđivalo… ne znam dal da suprugu priznam kako znam da njegov omljeni igrač još bolje zabija nego što to on misli ili što neka statistika prikazuje.

Ne znam što mi je to ljeto bilo… taman sam bila izašla iz jedne duge i mukotrpne veze u kojoj je izmeđuostaloga nedostajalo i seksa, otišla sam na more kod frendice u mjesto gdje se bas slučajno okupljala naša repka. to je mjesto imalo samo jednu diskoteku s narodnjacima, tamo smo ih sretali svake večeri, a baš moja prijateljica i ja smo im zapeli najviše za oko. vodili su nas u svoj hotel… nakon toga sam se tijekom godine nastavila viđati s još nekolicinom od njih, a jedan me baš i pozvao na ovo prvenstvo u Austriji gdje sam upoznala svoga supruga, ali nakon toga se s niti jednim od njih nisam dalje viđala. nije da me nisu zvali, jedan je čak postao i bezobrazan te mi je počeo nuditi velike novce…

Ipak, smiješno mi je ovo dok skupa gledamo utakmice, on me hvali kak sam dobro upućena i da je oduvijek tražio ženu s kojom može gledati nogomet, a ja se samo prisjećam trenutaka koje sam provela s njima. i razmišljam kakvi ovi neki novi bili u krevete, kad bi opet tako našla na njih.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr