Trenutno imamo 106 ispovijesti u kategoriji Ljubav & intima

Prijateljica mi je rekla da sam sponzoruša, ali mislim da je u krivu

Korisnik: Lorena Vrijeme: 10:38 19.08.2016 Komentara

Ja sam Lorena i imam 19 godina. Dakle prekjučer sam doživjela od frendice nešto prestrašno. Znači znamo se. Ne cijeli život, ali dovoljno dugo da se upoznamo kako treba. Skupa studiramo u Zagrebu. Zadnja godina smo. Uglavnom ja se viđam sa jednim dečkom sad par tjedana koji je fakat fakat super. Zgodan, pametan i sve što treba biti muškarac kakvog želim. Kliknuli smo si na prvu. Upoznali smo se na moru u jednom klubu. Pozvamo me do sebe za stol gdje je bio sa prijateljima i tako je sve krenulo. Neću u detalje, ali zaljubljena sam.

Vratila sam se u Zagreb sa tom frendicom. Inače i ona ga je upoznala tako da zna o kome se radi i sve o njemu. Sve sam joj rekla. I sad ne znam da li je ona ljubomorna na mene ili što? Da li se i njoj možda on sviđa? Jer mi je rekla da sam sponzoruša jer sam s njim. Nije mi jasno zašto jer mislim da za takvim stvarima nikad nisam išla. Ok on je malo imućniji i ima novaca. Ali nisam s njim radi toga. Zgodan je i pametan. Stalno mi se javlja i pažljiv je. Kad sam ga prvi put vidla nisam uopće razmišljala da li ima novaca ili ne. Bio mi je bitan samo on. I sad ta moja frendica i više neznam da li mi i je frendica nakon toga što je rekla trabunja o tome da sam sponzoruša jer sam s njim. Kao odfrkarila sam hrpu dobrih dečkiju kojima je stalo do mene i onda izaberem lovaša. I kao svaki mi je takav. A to stvarno nije istina imala sam svakakve dečke.

Da li je ona ljubomorna jer se i njoj sviđa taj dečko ili je nešto drugo? Plizz za savijet jer ne bi htjela frendicu izgubit, a ne bi htjela ni izgubit ovog dečka koji mi se fuuul sviđa.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr