Trenutno imamo 106 ispovijesti u kategoriji Ljubav & intima

Nagovorio sam ženu da poveća grudi i napumpa usnice i sad mi se više ne sviđa

Korisnik: ja lovro Vrijeme: 13:36 09.09.2016 Komentara

Sa njom sam 3 godine u braku. Ona ima 29 godina, a ja 30 i iako mi je žena mlada htio sam da napravi neke plastične operacije. U početku nije bila za to, ali polagano je popuštala. Da me ne shvatite krivo ona je vrlo atraktivna žena, odnosno bila je dok nije te operacije napravila. Mislim ja sam kriv što sam je nagovarao, ali što da radim kad mi se ne sviđa više. Koma mi je. I otišli smo prije pola godine na konzultacije kod doktora kad sam je uspio napokon nagovoriti da malo poveća grudi i napumpa usnice. Nije se dala godinu dana nagovorit. Rekao sam joj sve ću platiti i vidjet ćeš da će ti se svidjeti. I na konzultacijama doktor je rekao nema problema sve ćemo napraviti bez ikakvih problema. Da to nisu zahtjevene operacije.

Ona je to napravila i u početku je sve to bilo natečeno pa nisam znao kako će izgledati na kraju, ali već mi se nije sviđalo. Ostavio sam par mjeseci da to sve sjedne na svoje mjesto i onda mi je bio kaos. Doktor je to odlično napravio, ali meni se nije sviđalo jer ju je promjenilo. Mislim sve je veće sad i moram priznati da je sad zabavnije za zekanje, ali fizički mi nije više lijepa. Usnice su sad prevelke, a te sise strše na sve strane.

Kaj da radim sad? Kak da joj kažem da mi se to ne sviđa i da mi se ona više ne sviđa kao prije, a da ne ispadne prevelika svađa. Sad ne znam dal da ju nagovaram da se vrati na staro pošto je i to bila moja ideja?

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr