Trenutno imamo 106 ispovijesti u kategoriji Ljubav & intima

Dobit cu otkaz ko animator na bazenu jer sam dirao sise jedne gošće hotela

Korisnik: Animator Vrijeme: 19:30 17.07.2016 Komentara

Svake godine radim u Rovinj kao animator u jednom hotelu. Novac je dobar, dobijem besplatno ljetovanje, upoznam dobru ekipu, a često se zna dogoditi i neka ljetna romansa. Rovinje je prekrasan grad i kada se uspijem spetljati s nekom od tih djevojaka koje isto tamo rade kao animatorice, na raspolaganju mi je mnoštvo veoma romantičnih mjesta na koje bi ih mogao odvesti.

Jedan dan sam bio određen da vodim dječju igraonicu, a tamo mi je jedan mali dečko bio poznat. Bio je to brat od mog frenda Ivana iz srednje škole, a koji je ovdje bio s roditeljima. Stari mu je bio neki veliki kit u Plivi, pa su uvijek imali love, a njegova stara nam je oduvijek bila ideal prave žene i o njoj smo svi često maštali i godinama nakon što smo maturirali.

Staru sam mu vidio kako se jedan dan sama sunčala kraj bazena i prišao sam joj da je pozdravim i pitam za Ivana, te da li je završio Pravo ili se ipak prebacio na novinarstvo kao što je spominjao da bi mogao. Obradovala se kada me vidjela, ali nije joj se previše pričalo o Ivanu i zamolila me da je namažem kremom za sunčanje. Bilo mi je malo neugodno, pogotovo kada mi se pimpek digao i na sred bazena stajao poput katedrale, ali nastavio sam mazati kao opsjednut… Nisam se zaustavio ni u grudnom području, a ona se nije bunila ni kada sam zavukao ruku ispod gornjeg dijela njezinog badića.

Kada sam je cijelu namazao, ona se okrenula prema meni i s podsmijehom rekla: “jesi li svršio?”, a ja sam se od neugode samo okrenuo i pobjegao.

Sada mi je neviđeno neugodno i izbjegavam ih u krugu bazena, pa čak ne idem više ni djecu animirati. Bojim se da će me poslovođa skužiti i da ću dobiti otkaz…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr