Trenutno imamo 106 ispovijesti u kategoriji Ljubav & intima

Da li je to ok kako se osjećam

Korisnik: sretnaa Vrijeme: 13:35 20.07.2016 Komentara

Počela sam hodati sa budućim mužem, on je već bio rastavljen pola godine sa bivšom ženom. Ona je njega ostavila jer je našla drugog muškarca. Meni je bilo stvarno super jer sam znala da sa njegove strane je to gotovo i da zaista je tu samo za mene. Nakon nekog vremena njegova bivša žena saznala da je on opet krenuo izlaziti sa curama i odlučila mu se javiti da opet porade na svojem braku u kojem su bili jedva par mjeseci.

On a je i dalje živjela sa tim svojim novim dečkom i slala sad već mojem mužu konstantno poruke, da joj se javi, da se pomire i mene je blatila kako može biti sa osobom poput mene. On nije odgovarao na poruke, samo je jedanput napisao da mu se više ne javlja i da je njihova vezi i brak gotova stvar. Poslije toga napokon smo dobili mir nakratko jer je valjda shvatila da je stvarno gotovo. Mi smo se i oženili.

Ali nakon par mjeseci počela je mene uhoditi i ne sam preko društvenih mreža nego i po gradu. Nisam znala kako da uopće reagiram na to. Bilo je prestrašno. Nije mi dala mira. Do tog dana kad sam je ‘slučajno’ srela u jednom dučanu. Bila je to jedna od najneugodnijih situacija u mom životu. Nismo progovorile ni riječi samo smo se pogledale na par sekundi. I to je bilo dovoljno jer je valjda shvatila u mom pogledu da to što radi postalo luđački. Nisam je više ni vidla ni čula. Dvije godine.

I baš neki dan sretnem jednog prijatelja od mog muža koji su se prije svi skupa družili. Ono što sam saznala me toliko šokiralo, ali i na neki način razveselilo. Ona je imala teških psihičkih problema, bila je na psihijatriji čak godinu dana, muž ju je ostavio, sve joj se preokrenulo.

I tu je moj problem što nakon sam sve to čula bilo mi je nekako drago jer kad se sjetim što je sve mom mužu radila i meni bio je to za nas svarno težak period. Bili smo u komi jer nismo znali kako to riješiti.

Ne znam da li to znači da sam loša osoba što se osjećam ok u vezi svega što joj se dogodilo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr