Trenutno imamo 26 ispovijesti u kategoriji Bizarno & paranormalno

Vidio sam Ellu Dvornik uzivo u H&M-u na Cvjetnom, o 2 stvari vam laze na internetu

Korisnik: Skippy Vrijeme: 12:40 03.07.2016 Komentara

Inace sam umjereni fan te cure, pratim je na fejsu, zgodna mi je, simpa, ne pise gluposti, moj tip. Ili sam barem tako mislio.

Prije nekih pola godine, shoppingirao sam u H&M-u na Cvjetnom i odjednom spazio glamurozni par na dva metra od sebe. Trebalo mi je vremena da skontam da tu to Dvornikova i onaj njen ljigavac. Skoro sam se srusio. Ali ne zato jer uzivo vidim svog ‘idola’.

Dvije stvari su me frapirale.

Prvo, svi znaju da je ona mrsava, ali kad je vidite uzivo IZGLEDA KAO KOSTUR! Nogice su joj tanje od mojih podlaktica, a moje podlaktice su tanke kao drska od cekica. Koji broj garderobe ona nosi? XXXS?! Ne kuzim kako se takav kostur nekome moze svidjati, totalno mi se ogadila, mislio sam da ima malo vise mesa…

Drugo, taj njen ljigavi tip. Kaze da ga voli ovo ono, ajde super, mala ima fetis na madvjedaste matore, kuzim. Uvijek sam ga zamisljao kao nekog preverznog gospodara. Ali ono sto ne vidite na njihovim fotkama i videima je KOLIKO JE TIP ZAPARVO NIZAK!! Nizi je od od onog najnizeg sto mozete zamisliti! Dakle, to je cista komedija, izgledaju skupa kao Stanlijo i Olijo, najneukladjeniji par ikada…

Sad kad sam vidio taj uzas uzivo, odlajkao sam je s Facebooka jer sam skuzio da je mala najfejk osoba ikada…. Mislio sam da ipak ima malo vise stila i ukusa u vezi svega!

Mala, hitno pojedi nesto i mijenjaj decka! Jer ovo sad je potpuna katastrofa…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr