Trenutno imamo 26 ispovijesti u kategoriji Bizarno & paranormalno

Kada se osjetiš izostavljeno i napušteno od kolega na poslu, život nije fer

Korisnik: Štefanija Vrijeme: 15:51 11.08.2016 Komentara

U jednoj telekomunikacijskoj firmi radim već nekoliko godina, nebitno koliko. Postoji jedan kolega, koji je nedavno pridružio se našem timu u uredu. Svi smo ga odlično prihvatili i omogućili mu da mu svaki dan s nama bude pjesma. Bio je to raj u uredu. Ništa više nije mogao poželiti. Zamislite naše iznenađenje kada smo jedan dan završili sa nožem u leđima. Kao da ga je mjesec dana držao na kiši da zahrđa, kako bi rana koju nam je s njime nanio bolje što više i inficirala se što prije (rijetko tko u uredu je cjepljen protiv tetanusa).
Sada ću Vam ispričati što se dogodilo.

Bio je dan kao i svaki drugi. Veselje i smijeh se orio uredom. Dotični kolega, kolega Petar imao je metar. Odlučio je sa koleginjicom iz drugog ureda (da bi uvreda bila još veća) otići po gablec. Nije nam se javio, otišao je bez riječi. Vrativši se nakon pola sata sa teglicom izdaje u koju je bila posađena za nas u uredu sveta biljka Menta (sveta jer se sluša Dado Polumenta). Možete zamisliti razočarenje na našim licima kada smo saznali da je menta predviđena za ispijanje svetog pića Mohita na beach partyiju koji kolega Petar organizira bez nas. Neke kolegice su čak kupile i nove badekostime. Taj bijes, to razočaranje, ta slabost koja je kipila u nama nam je oduzela desetak godina života. Navodno na tome partiyu nije bilo hrane, ali to nam je slaba utjeha. čovjeku kojem smo pružili sve, nas je odbacio kao stare pohabane gaće i čarape kojima brišeš prašinu. On je s nama obrisao pod.

Pitate se zašto zapravo pišemo ovu ispovijest???? Zato što želimo objasniti čin koji je na svima nama ostavio tragične posljedice. Razblili smo mu najdražu šalicu, šalicu od Medveščaka. Kolegama se nikada ne razbijaju šalice, to je neki uredski bonton.

i dan danas je miris mente, miris izdaje!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr