Trenutno imamo 26 ispovijesti u kategoriji Bizarno & paranormalno

Govorim prijateljici da je lijepa, a zapravo mislim skroz suprotno i super se osjećam

Korisnik: katia Vrijeme: 11:17 22.07.2016 Komentara

Pišem ovu ispovijest je to ne mogu reći prijateljici u facu, odnosno rekla sam, ali više ne mogu. Ni prijateljima ne govorim jer bi se svi prestali družiti samnom jer niš ne kuže. Uglavnom studentica sam i sad uskoro ću završiti faks. Volim modu i volim lijepe stvari. Imam taj neki osjećaj za ljepotu. Nije da sama sebi to govorim, vide i drugi mi govore. Znači moda mi je život. Volim naravno i kupovati krpice tako da sam stalno po dućanima i znam sve što je trenutno hit.

E i sad imam tu jednu prijateljicu koja je stvarno super osoba i družimo se stalno, ali nema ukusa za ništa. Nit se zna obući niti srediti za izlazak. Može si ona priuštiti skupe stvari ima love, ali uvijek odabere nešto krivo. Ali problem je i taj njezin fizički izgled. Ne zna se cura dotjerati. Niti kosu zna napraviti niti ništa drugo. Pa žena je, trebala bi se malo više brinuti o sebi. Ja sam joj davno prije, puno puta rekla da se malo više potrudi oko sebe, ali me samo ignorirala. Pošto me stalno ignorirala oko savjeta, što sam mogla nego joj govoriti da je super i da super izgleda i da joj je obleka super, ma sve. I ona sad takva sva neuređena hoda okolo naokolo i ja zato što sam joj toliko puta htjela pomoći osjećam se super što je svi čudno gledaju. Eto imala je moj savjet, ali ga nije iskoristila, a mogla je puno naučiti.

Mislim da općenito cure kod nas nemaju smisla za modu i zato im savjetujem da malo prolistaju tu i tamo koji časopis jer moda je sve i najvažnije prvi dojam kod upoznavanja.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr