Ulaznice za Mars festival u prodaji!

U prodaju je pušten limitiran broj ulaznica za ovogodišnje izdanje Mars festivala po cijeni od svega 200 kuna. Ova cijena vrijedi do 22. ožujka kada se cijena diže na 30 kuna više.

Ulaznice su u prodaji na prodajnim mjestima:
Dallas Shop Zagreb – Masarykova 6

Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a
Dancing Bear Zagreb – Gundulićeva 7
Rockmark – Berislavićeva 13
Dirty Old Shop – Tratinska 22
i svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Mars festival vraća se ove godine u petak 28. svibnja u novom i osvježenom izdanju, Zamišljen kao veliki jednodnevni tulum na 3 floora i sa gotovo 20-ak izvođača, pokrivat će širok spektar kvalitetne glazbe, od žestokih gitara do modernih plesnih ritmova, nudeći pritom više od 10 sati sjajnog provoda. Glavna bina smještena je u dvorište Jedinstva, Dvorana Jedinstvo poslužit će kao drugi floor namijenjen isključivo elektronskoj glazbi, dok će Klub Močvara preuzeti ulogu trećeg floora.

Skunk Anansie headlineri su ovogodišnjeg Mars festivala na svom premijernom nastupu u Hrvatskoj koji je dio povratničke turneje, prve nakon 8 godina pauze. Jedan od najutjecajnijih britanskih bandova 90-ih godina prošlog stoljeća okupio se prošle godine uz Greatest Hits izdanje, a ove godine očekuju ih nastupi na najvećim europskim festivalima uključujući PinkPop u Nizozemskoj, Heineken Jammin u Italiji, V festival u V. Britaniji te Southside i Hurricane u Njemačkoj.

Band je u karijeri prodao gotovo 6 milijuna albuma i kao najzvučnije ime predvode ovogodišnji Mars s nastupom na glavnoj bini.

Atlas Sound je solo projekt Bradforda Coxa iz obožavanih indie heroja Deerhunter, a njegov prošlogodišnji album “Logos” našao se na godišnjim listama najboljih izdanja gotovo svih relevantnih inozemnih kritičara.

Hrvatsku premijeru Atlas Sound imaju na ovogodišnjem Marsu, kao nositelji programa u Klubu Močvara, što predstavlja pravu poslasticu za sve fanove modernih ambijentalnih indie glazbenih strujanja.

Domaće snage, za sada, predstavljaju Father na svom prvom zagrebačkom nastupu s novim materijalom čija se objava očekuje početkom svibnja, GD2D (Good day to die) s također novim izdanjem koje u shopove i na internet slijeće idući mjesec, te sjajni labinski sastav The Orange Strips.

Kao i prošle godine, i ove godine Mars festival nastavlja tradiciju glazbenog povezivanja Zagreba i Ljubljane, pa će se tako ljubljansko izdanje Marsa dogoditi dan ranije, u četvrtak 27. svibnja također sa Skunk Anansie u naslovnoj ulozi.

Prethodni članak:
arti-201003010496006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr