UHIĆEN JE

ZVIJEZDA X-FACTORA U SREDIŠTU SKANDALA: Optužen da je silovao obožavateljicu u hotelskoj sobi

Nesretna je djevojka napadnuta nakon što je pokucala na vrata Williamsove sobe tražeći svoju torbicu

Oritse Williams, bivši član britanske grupe JLS, optužen je da je nakon koncerta u Wolverhamptonu silovao 20-godišnju obožavateljicu, prenosi britanski The Sun. 

Djevojka i njezina prijateljica su, navodno, veliki fanovi Williamsa i njegove grupe. Nakon koncerta, pristale su otići u hotelsku sobu s Williamsom i njegovim prijateljem.

https://www.instagram.com/p/BnESBjwgYyZ/

“Nakon što su napustile sobu, shvatile su da su iza sebe ostavile jakne i, najvažnije, torbice u kojima im je bio novac za taksi koji bi ih vratio kući. Jedna je djevojka pokucala na vrata i zatražila stvari”, rekao je blizak izvor. Djevojka je nakon toga napadnuta. Ubrzo se umiješala i policija koja je požurila uhititi poznatog pjevača.

Williams je optužen za silovanje, a njegov kolega za napad. Oritse, navodno, demantira optužbe. Njegov menadžer odbija komentirati situaciju te tvrdi da je slučaj sada u rukama policije.

https://www.instagram.com/p/BnUCIfHgRaC/

Ovo nije prvi put da pjevač ima problema sa zakonom, no dosada se uspješno izvlačio uz jamčevinu. Oritse je sa svojim bendom postao popularan nakon nastupa u showu X factor 2008. godine.

 

Povratak na Net.hr