Ida kao urednica hot.hr-a došla u nezgodno iskušenje

Gdje god se pojavi Ida Prester zavlada sreća i veselje. Žena naprosto zrači pozitivom. Upravo takvom atmosferom odisala je i naša redakcija za vrijeme kratke, ali slatke Idine 'vladavine'.

12.10.2012.
14:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ida Prester je za svoje sugovornike odabrala Mirelu Priselac Remi, Ivu iz Dječaka, članove dizajnerske skupine Clash of 9, Duška Lokina, Miju Kovačić i Antoniju Mandić.

HTV-ova voditeljica je objasnila da je htjela dati prostora projektima i umjetnicima koje ona iznimno cijeni te koje dobro poznaje.

Upravo zbog toga nije se ustručavala postaviti im i neka provokativna pitanja.

Iako se u ulozi urednice hot.hr-a prije svega dobro zabavljala, Ida je priznala da je već za vrijeme prvog takvog iskustva 'upala u klasičnu uredničku zamku i došla u iskušenje da ljudima od života napravi pakao'.

Ipak, moramo priznati da se Ida odlično snašla, te je poput prave profesionalke odradila posao novinarke i urednice. Hvala, Ida.

Već idućeg tjedna u ulozi urednice našega portala naći će se pjevačica Ivana Kindl, koja trenutno naveliko priprema svoj novi singl i uopće ne sluti što je čeka u uredničkoj fotelji. Kako će se snaći simpatična Ivana, provjerite u četvrtak, 18. listopada na hot.hr-u.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali