Play ponuda

ŽIVOT KAO SAPUNICA / Zvijezda turskih serija oženio 23 godine mlađu, a prethodno se od bivše rastao nakon samo 15 mjeseci: 'Uništila mi je život'

Foto: Instagram

Deniz se našao u središtu skandala kad ga je bivša supruga optužila da ju je nekoliko puta pretukao, a on je to negirao

14.3.2023.
20:30
Instagram
Play ponuda

Turskog glumca Ozcana Deniza imali smo prilike gledati u sapunicama "Istanbulska nevjesta" i "Sudbina". Ipak, čini se da je njegov privatni život burniji od bilo kakve sapunice.

Deniz se krajem siječnja ove godine vjenčao s 23 godine mlađom modnom dizajnericom Samar Dagdar. Novopečena nevjesta rodom je iz Irana, a sa zgodnim glumcem bila je u vezi od početka 2021. godine.

"Biram tebe i izabrat ću te ponovo i ponovo, bez pauze, bez sumnje, u trenu. Nastavit ću te birati u stotinu života i stotinu svjetova i bilo kojoj verziji stvarnosti bih te našla kao svog supruga", napisala je Samar uz jednu od fotografija s vjenčanja.

Golupčići se trenutno nalaze na medenom mjesecu u Dubaiju.

Play ponuda

Ovo je turskom glumcu drugi brak, a iza sebe ima tešku brakorazvodnu parnicu s glumicom i manekenkom Feyzom Aktan s kojom se vjenčao 2018., a također je od njega bila mlađa 20 godina.

Deniz se našao u središtu skandala kad ga je bivša supruga optužila da ju je nekoliko puta pretukao, a on je to negirao. Ona je tad, kao dokaz za svoje tvrdnje, predočila bolničke nalaze iz lipnja 2019. na kojima je navedeno da je imala lakše ozljede.

No, u to se vrijeme dogodio i zaokret jer su u javnost isplivale snimke gdje ona udara Deniza i kida mu odjeću ispred kuće.

Play ponuda

Par se razveo nakon samo 15 mjeseci braka čime su iznenadili javnost, a turski su mediji pisali da je glumac izbacio suprugu iz kuće jer je nije mogao podnijeti. Lani je podigao prijavu protiv Feyze jer mu nije dopuštala da vidi sina.

"Svog sina viđam četiri puta mjesečno. To nije dovoljno ni meni ni sinu. Nisam se čuo s njim već deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ga ne mogu ni vidjeti ni čuti. Zahtijevam da sud pripiše meni apsolutno skrbništvo nad njim. Uništava mi život, ne mogu više ovako", rekao je sudu.

Sud je dao skrbništvo majci Feyzi, no u zadnjem ročištu je povećao broj dana koje glumac može provesti sa sinom.

Play ponuda

"Budući da je moj maloljetan, sudac je bio osjetljiv oko svega koliko je trebao biti. Povećan je broj dana koje mogu provesti sa sinom. Moja prava su malo više regulirana", rekao je Ozcan.