GODINAMA JE TRAŽIO POSAO

ZVIJEZDA ‘AQUAMANA’ O NAJTEŽEM ŽIVOTNOM RAZDOBLJU: ‘Doslovce smo gladovali, a dugovi su se gomilali…’

Momoa je u ‘Igri prijestolja’ glumio Khala Droga koji je ubijen 2011. godine. Nakon toga dugo nije mogao naći stalan posao

Jason Momoa, zvijezda filma “Aquaman”, u intervjuu za InStyle progovorio je o financijskoj krizi kroz koju je prolazila njegova obitelj nakon što je njegov lik Khal Drogo ubijen u “Igri prijestolja” 2011. godine. Nakon toga dugo nije mogao naći posao, a obitelj je jedva preživljavala.

“Doslovce smo gladovali poslije mog angažmana u ‘Igri prijestolja”, otkrio je Momoa. “Bilo je to jako sumorno razdoblje… Stresno je kad ste u dugovima koji se samo gomilaju, a kod kuće imate malu djecu”, ispričao je.

Jason je nekoliko godina tražio stalan posao. Financijska situacija njegove obitelji malo se popravila kad je 2014. godine snimio film “Put u Palomu” koji je i sam režirao. Zatim je glumio u TV seriji “The Red Road”, no sreća mu se konačno osmjehnula kad je dobio ulogu Arthura Curryja u “Aquamanu”, filmu koji ga je proslavio.

Nastavak “Aquamana” se očekuje 2022. godine, a Jason će se uskoro pojaviti i u znanstveno-fantastičnom filmu “Dune”.

Jason je od 2017. u braku s glumicom Lisom Bonet (52), s kojom ima dvoje djece – kćer Lolu Iolani (13) i sina Nakou (11).

Povratak na Net.hr