MATURALNA PRIREDBA

ZRINKA CVITEŠIĆ PODIJELILA RIJETKU SNIMKU STARU 23 GODINE; Očarani fanovi joj poručili: ‘Uvijek bila i ostala predivna’

Video prikazuje Zrinku u dugoj crnoj haljini bez rukava kako uz pratnju klavira izvodi singl ‘Don’t Cry for Me Argentina’

Slavna hrvatska glumica Zrinka Cvitešić na svom je Facebook profilu podijelila video sa svoje maturalne priredbe iz 1997. godine koji je oduševio njezine pratitelje.

ZRINKA CVITEŠIĆ NA PREMIJERI PLIJENILA POGLEDE: Raskopčala se i pokazala crni grudnjak

Video prikazuje Zrinku u dugoj crnoj haljini bez rukava kako uz pratnju klavira izvodi singl “Don’t Cry for Me Argentina” iz mjuzikla “Evita”. Kada je završila, uslijedio je gromoglasan pljesak publike.

“Poslali mi moji suborci maturalne generacije 1997. karlovačke jezične gimnazije. Snimka, a i mi, izgledamo kao da smo živjeli u nekom drugom stoljeću. Što zapravo, kad bolje promislim i jesmo. Kad imaš 17, nemaš još sve zube, jer su ti izvadili mliječne očnjake tjedan dana prije i kad ne znaš gdje bi s rukama… Vladimira Fumić, Miodrag Tarbuk, ma zapravo neprocjenjivo!”, napisala je uz link na video.

Zrinku su fanovi nagradili brojnim lajkovima i komplimentima.

NOVI INOZEMNI USPJEH ZRINKE CVITEŠIĆ: ‘Sretna sam i ponosna što mogu najaviti ovaj veliki projekt’

“Pre, predivno i emotivno”, “Tako mlada i tako lijepa”, “Rijetko se ježim jer sam se naslušao svega i znam da znaš, al’ ovo je fantazija”, “Jao šećera. Famozno. Ljubim”, “Ljepotice i snagatorko, divno i za naježiti se”, “Oduvijek si bila zvijezda, draga”, “Uvijek bila i ostala predivna, fenomenalna, fantastična, neponovljiva, bravo”, komentirali su.

Povratak na Net.hr