KAKVA TRANSFORMACIJA!

ZNATE LI KOJA JE KOJA? Mama iz Californije izgubila 55 kilograma i postala slavna kao dvojnica Jennifer Aniston

Caitlin je priznala kako joj je Justin Theroux privlačniji od Brada Pitta, mada im se obojici divi

Amerikanka Caitlin iz Californije postala je popularna na društvenim mrežama nakon što je sredim srpnja objavila selfi na svom Instagramu, a fanovi su uočili kako jako nalikuje holivudskoj glumici Jennifer Aniston. Svjetski mediji vrlo brzo su počeli pisati o njoj, a Caitlin se fanovima pohvalila kako je dala intervju za Access Hollywood.

“Danas sam na TV-u! Pogledajte moj intervju koji sam dala za Access Hollywood o cijelom ludilu oko Jennifer Aniston te, još važnije, kako sam uspjela izgubiti 55 kilograma”, napisala je uz selfi, a fanovi nisu propustili priliku komentirati kako zaista nalikuje popularnoj holivudskoj glumici.

Caitlin je imala tešku trudnoću. Kada je rodila svoju kćer imala je preko 117 kilograma, no zahvaljujući snažnoj volji i upornosti smršavila je 55 kilograma.

‘Blagoslovljena sam’

“Osim što nalikujete na Jennifer Aniston, kako se osjećate danas”, priupitala ju je voditeljica.

“Osjećam se blagoslovljeno. Zdrava sam, snažna i sposobna. Prošla sam pravi životni maraton. No, znate što, trčat ću ga do kraja života”, kazala je.

“Tko vam je privlačniji: Justin Theroux ili Brad Pitt? Morate izabrati samo jednog”, kazala je voditeljica.

“Najvjerojatnije bih izabrala Justina. Mada, oduvijek se divim obojici glumaca i njihovom radu. Ipak, više me privlači Justin”, priznala je Caitlin.

Povratak na Net.hr