Znamo da voli svoje obline, ali ovo je zaista previše

Pjevačica Christina Aguilera već se duge tri godine bori s kilogramima. Od kada je rodila sina Maxa Lirona nikako da se vrati na svoju staru težinu.

Nedavno je čak i izjavila kako sada jako voli svoje obline te da smatra kako je prije bila premršava. No, iako Christina tvrdi da se dobro osjeća u svom tijelu, sudeći prema fotografijama ne čini se baš tako.

Naime, pjevačica se na dodijeli ALMA nagrada pojavila u crnoj, dugoj haljiini koja je naglašavala njezine viškove, dok joj je lice bilo poprilično izobličeno. Christina se nije osjećala ugodno ni u svojim štiklama zbog kojih je umalo pala pri izlasku iz auta.

Mlada mama uporno tvrdi da se bori sa s viškom kilograma, no njezin se trud nažalost ne vidi. Ipak, u nedavnom je intervjuu izjavila kako ju višak kilograma sve manje brine.

‘Mislim da sam prije bila premršava. Volim obline koje sad imam, a volim i pokazivati svoj dekolte. Sa mnom su nekad radile dvije žene koje su me oblačile kao da sam Barbika. To mi je odvratno’, izjavila je Christina za časopis Lucky.

Povratak na Net.hr