Hot

IMA SE, MOŽE SE

ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Naomi Campbell u intervjuu otkrila što sve posjeduje u Keniji; ‘U to sam se zaljubila na prvi pogled’

Crna pantera, manekenka Naomi Campbell, voli skupi stvari. U video-intervjuu za jedan američki magazin, pokazala je svoju raskošnu vilu gledateljima. Vila ima četiri bazena od kojih jedan ima i svoju fontanu

Poznata manekenka Naomi Campbell u utorak je u intervjuu za Architectural Digest otkrila kako u Keniji posjeduju luksuznu vilu s čak četiri velika bazena, autentičnim afričkim namještajem te vlastitim spa centrom.

Prvi put grad Malindi posjetila je 1994. godine, a vilu je kupila 1999. Tvrdi kako se u posjed zaljubila na prvi pogled.

CRNA PANTERA OSVANULA TOPLES: Naomi Campbell u 51. godini zapalila društvene mreže

Strop kuće izgrađen je Makuti metodom, sagrađen je od osušenog lišća kokosove palme. Unutrašnjost kuće krasi ogroman dnevni boravak obogaćen plavim namještajem, odnosno ležajem u kojem manekenka prima goste. S obzirom na to da je vila otvorenog tipa, iz dnevnog boravka gledate na jedan od četiriju bazena. Par metara dalje namjestila je više stolova gdje prima goste na ručak.

Ljubav na prvi pogled

“Obožavam sve oko svoje vile jer je otvorenog tipa, to mi se jako sviđa. Ugodno je”, rekla je Naomi. Kat vile rezerviran je za igranje biljara, šaha, kartanje. Također, svatko tko dođe, može se zavući u jedan od nekoliko ležaja gdje može primjerice čitati knjigu, kao što to Naomi voli raditi.

EKSPLOZIVAN INTERVJU SRPSKOG GEORGEA BESTA: ‘S Naomi Campbell spavao sam 30 puta, ali Carmen Electra je najbolja’

Ima cijelu prostoriju, vanjski dio terase u kojem se isključivo doručkuje. Ukrasila ga je mnogim autentičnim afričkim detaljima koje, kako kaže, jednostavno obožava. Drugi bazen, neposredno pored još jedne prostorije za uživanje, ima čak i svoju fontanu.

Na velikom kompleksu ima još jednu kuću sa četiri spavaće sobe i kupaonice. Kuću krasi i veliki spa centar. Ističe kako prvu večer kada dođu, tjera sve svoje goste da iskoriste spa centar jer će ‘spavati kao bebe poslije’.

“Prvi put sam za Keniju čula od tete, a drugi put od legendarne Lauren Hutton. Rekla je da svaki put kada se vrati iz Kenije, na licu je krasi neki posebni osmijeh. Nakon nekog vremena sam i sama primijetila na što je Lauren zapravo mislila.”

Preko puta ceste je Indijski ocean, a ispred samog oceana, Naomi je namjestila par ležaja da joj gosti uvijek mogu uživati u suncu.

“Ovo je mali raj, uvjeravam vas”, zaključila je Naomi.

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr