OTKRIVENO

ZGODNA HRVATICA KOJU JE MASIRAO JUSTIN BIEBER: Detalji zabave u jednom zagrebačkom restoranu i hotelu

Kanadski pjevač Justin Bieber nakon održanog koncerta u Areni zadržao se u Zagrebu dulje od planiranog.

Bieber se nakon koncerta zabavljao u zagrebačkom klubu The Best, odradio trening sa zagrebačkim “Medvjedima” u Domu sportova, ali ipak najviše pozornosti izazvao je njegov provod u jednom zagrebačkom restoranu, u kojem se družio s hrvatskim manekenkama.

Manekenke su prije druženja s pjevačem u restoranu u strogom središtu grada nosile reviju Aleksandre Dojčinović u obližnjem Hrvatskom državnom arhivu. Bile su nestrpljive te su neprestano organizatore ispitivale kad će završiti revija kako bi mogle otići u restoran i družiti se s Bieberom.


JUSTIN BIEBER NAKON KONCERTA TULUMARIO U ‘THE BESTU’: Fanovi se raspametili kad su ga vidjeli za šankom 

EKSKLUZIVNO NA NET.HR-u: Justin Bieber večer provodi u klubu Time i uživa u hrvatskom pivu

Ponuda koja se ne odbija

Kako piše 24sata, Bieber je u jednom trenutku jednu od njih, 22-godišnju Lucanu Mirko, upitao želi li da je izmasira. Iako se iznenadila Bieberovom ponudom, pristala je. Masirao ju je nekoliko minuta, no upućeni kažu da je to bila isključivo zafrkancija.

UMORAN, ALI SRETAN: Evo što je Justin Bieber rekao zagrebačkim fanovima koji su ga satima čekali

Lucana se nekoliko godina bavi manekenstvom, a uz to studira novinarstvo na jednom zagrebačkom privatnom fakultetu. Članica je Talia Modelsa, agencije Tihane Harapin Zalepugin.

Zabava u hotelu

Zabava je nakon restorana nastavljena u jednom zagrebačkom hotelu.

Kako 24sata doznaje od ljudi bliskih zagrebačkim manekenkama, u hotelskoj sobi nije bilo ni seksa ni droge. Druženje je bilo isključivo prijateljsko. Oduševljene su Justinom jer je pristojan i skroman te uopće ne odaje dojam svjetske zvijezde.

JUSTIN BIEBER JE NAPUSTIO HRVATSKU: Izgrlio obožavateljice, one mu poklonile čokoladu za put

U jednom trenutku izvadio je bojanku koju je počeo bojiti, jer ga to opušta, a s manekenkama je zaigrao i popularnu igru “vješala” u kojoj se pogađa pojam. Justin je napomenuo da se jednog dana želi vratiti u Hrvatsku i posjetiti Plitvička jezera.

Povratak na Net.hr