FANOVI ODUŠEVLJENI

ŽESTOKO PREKRŠILI PRAVILA, SLIJEDI LI KAZNA? Osvojili nagradu, a onda poskrivećki ‘pljugali’ travu pod stolom

Poznata engleska rock skupina bila je malo ‘nestašna’ tijekom dodjele Brit Awards…

Engleska rock skupina The 1975 osvojila je nagradu za najbolju grupu na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa, a osim glazbom, pažnju javnosti privukli su i svojim ponašanjem na spomenutoj dodjeli nagrada.

ŠTO HRVAT RADI NA BRIT AWARDS? Veliki pobjednik i Juraj Zigman čije su kreacije nosile Little Mix

Naime, tijekom svečanog događanja članovi benda poskrivećki su ispod stola pušili nešto za što svi vjeruju da je ‘trava’, a sporni video na svom je Instagramu objavio basist Ross MacDonald.

Na videu se vide članovi grupe The 1975, Matthew Healy i George Daniel, kako poskrivećki pod stolom puše nešto što definitivno ne izgleda kao obična cigareta, slažu se njihovi obožavatelji.

Kada su shvatili da ih se snima, Matthew je brzo rukom prekrio kameru, no bio je prespor pa su njihovi obožavatelji već počeli komentirati sporni događaj na društvenim mrežama.

“Ovo je jedan od razloga zašto ih obožavam”, “Oni su legende”, “Tako su je*eno cool”, “On ne je** živu silu”, samo su neki od komentara obožavatelja ove grupe, a jedan je korisnik Twittera podijelio spomenuti video uz komentar: “The 1975 uhvaćeni su kako puše travu ispod stola tijekom dodjele Brit nagrada. Što mislite o tome?”, no iz videa se ne može točno utvrditi što su točno pušili. Dečki iz benda se još uvijek nisu oglasili u vezi toga.

Povratak na Net.hr