ZNA ON KAKO JE TO

ŽENA SE IZNENADILA VIDJEVŠI DA JOJ POMAŽE HARRISON FORD: Filmski junak svjedočio prometnoj nesreći pa postupio prema savjesti

Vozačica koja je u nedjelju ujutro izgubila kontrolu nad automobilom i sletjela s autoceste u Kaliforniji blizu mjesta Santa Paule, nemalo se iznenadila shvativši da joj pomoć pruža filmski junak.

Harrison Ford (74) je zajedno s još nekoliko slučajnih prolaznika pohitao u pomoć unesrećenoj vozačici na kalifornijskoj državnoj cesti 126, prenosi Hollywood Reporter. Glumac je ranije sletio u obližnju zračnu luku te se autocestom vozio kući.

Zajedno s ostalim sudionicima u prometu uspio je iz olupine izvući ženu te je pričekao dolazak vozila hitne pomoći. Vozačica je prošla s manjim ozljedama, kazali su iz bolnice. Ni slavnome glumcu prometne nesreće nisu nepoznanica, s tom razlikom što je on u njih nekoliko sudjelovao privatnim zrakoplovom.

ZASTRAŠUJUĆI TRENUTAK UHVAĆEN KAMEROM: Harrison Ford svojim se avionom umalo zabio u Boeing 737 sa 106 ljudi

Nedavno je pogreškom zamijenio uzletnu za sletnu stazu i pri slijetanju proletio tik iznad Boeinga 737 American Airlinesa sa 116 putnika i članova posade. Pilotirao je svojim lakim zrakoplovom, jednomotorcem Aviat Huskyjem.

Ovo nije prvi put da ‘Han Solo’ ima nevolje u zraku. Prije dvije godine Ford je teško ozlijeđen kada je prisilno sletio na golf igralište nakon što je zrakoplovu kojim je upravljao otkazao motor.

Povratak na Net.hr