‘Želim djecu, a ne mogu naći pravog muškarca!’

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki, Iva Jerković, progovorila je za novi broj Extre o svom privatnom životu, a potužila se kako unatoč atributima koji je krase ne može pronaći idealnog muškarca.

Ova 28-godišnja manekenka i televizijska voditeljica u posljednje se vrijeme povukla iz medija i tek bi povremeno sudjelovala na nekoj reviji, dok je izričito odbijala snimanje editorijala za modne časopise, kao i davanje intervjua.

Ipak, Iva je “razgolitila dušu” u novom broju Extre, za koji je ispričala sve o tome kako je postala poznata.

“Otkrio me Neven Ciganović dok sam pila kavu na Trgu bana Jelačića. Prišao mi je i pitao me bi li se htjela slikati za modni book, pristala sam iz znatiželje, a kada mi se to počelo sviđati, otišla sam u agenciju Sandre Vranješ i tako su počeli poslovi”, ispričala je Iva, koja je kao mala htjela biti slikarica.

“U tinejdžerskim godinama sam dosta slikala i lijepo crtala, pa mi je želja bila upisati se u školu Primijenjene umjetnosti, no kako sam iz Dubrave, tatu je bilo strah da sama hodam po gradu, pa sam upisala gimnaziju, a kasnije i ekonomiju, koju ubrzo planiram završiti – tako su moji snovi o slikarstvu otpali”, ispričala je Jerković, koja je svojedobno radila na televiziji kao Bingo-djevojka, kao i voditeljica nekih emisija.

“Baš u to vrijeme kada sam počela sudjelovati na revijama kao manekenka, mene i Renatu Sopek izabrali su za Bingo-djevojke. Na proslavi jedne Nove godine upoznala sam manekenku Ružu Peček, koja je moje fotografije poslala u Milano, u koji su me odmah pozvali. Tamo sam se također bavila manekenstvom i nekim stjecajem okolnosti počela raditi na Raiju 2. U Italiji nisam bila dugo; kako sam Rak po horoskopu i vezana za dom, nedostajali su mi prijatelji, pa sam se odlučila vratiti. Manekenstvo me odvelo i u Dubai, ali ipak sam najviše radila po Hrvatskoj”, ispričala je Iva.

Njezin je otac u nekoliko navrata istupio u medijima s pričom kako njih dvoje ne razgovaraju te da nisu u dobrim odnosima.

“Moji su se roditelji razveli kad sam bila u pubertetu, tada me to zaista pogodilo jer kao dijete to nisam očekivala; nisu se oni svađali, jednostavno se više nisu slagali. Ono što mogu reći o tome je kada se dvoje normalnih ljudi razvode, razvod može završiti normalno i bezbolno za djecu i ostale sudionike. Sve ovisi o ljudima koji se rastaju. Sada mislim da je otac mogao drugačije postupiti, odnosno da je moglo biti malo manje bolno za sve nas jer bi nam svima tako bilo bolje”, otkrila je Iva.

“Slabo se viđamo. Vidimo se kad se sretnemo. Brat se puno češće vidi s njim, ali ja ga vidim kad naletim na njega i tada, naravno, popričamo, kao prijatelji. Uvijek smo zapravo bili prijatelji i kad sam bila mala i sada”, ispričala je Iva, koja u medijima rijetko kada priča o svom privatnom životu.

“Pa kažem im ono što želim da znaju, svaki čovjek ima svoju intimu i svoje probleme i nije mi drago da to zna cijela Hrvatska. A kada bude nešto što bih htjela da se zna, ja ću biti prva koja će to reći. Sigurno će svi znati kada se budem udavala, želim djecu i kao što sam rekla, Rak sam po horoskopu, znači obiteljski sam tip i taj mi segment života puno znači. No, neću dojavljivati novinarima svaki put kad sam u vezi i kad prekinem vezu, gdje bi tome bio kraj, pisalo bi se samo o mom ljubavnom životu, a ne poslu koji obavljam. Ja sam uvijek solo, dokle god to ne bude nešto što bih željela da se zna i za što mogu biti sigurna da će trajati, dotad sam solo”, zaključila je Iva.

Prethodni članci:

arti-200911300281006
arti-200905190263006

Povratak na Net.hr