NAKON RAZVODA

ZDRAVKA ŠKENDERA OSVOJILA JE TAJANSTVENA ŽENA: ‘Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene…’

Poznati glazbenik priznao je da se zaljubio na prvi pogled

Zdravko Škender je u intervjuu za IN magazin progovorio o tajanstvenoj ženi koja mu je osvojila srce. Poznati glazbenik prebrodio je razvod braka i smrt sina Tomislava, a sada mu se, kako tvrdi, dogodila ljubav na prvi pogled.

“Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene. Dogodila se ljubav između nas dvoje, ali ne bih više o tome”, rekao je Škender. Otkrio je i da će Božić dočekati sam s obzirom na ograničena putovanja usred pandemije. Škender je objavio i novu pjesmu “Božić bez tebe” koja u jeku epidemije ima i dublje značenje. On vjeruje da će se mnogi pronaći u njoj.

NAŠ PJEVAČ IZGUBIO JE MAJKU, BRATA I SINA U POSLJEDNJIH PET GODINA: Sada je progovorio o raspadu braka

“Dugo sam očekivao ovakvu pjesmu koja se dogodila u pravo vrijeme. ‘Božić bez tebe’ je životna, ljubavna pjesma u kojoj sam prepoznao sebe. Ovaj Božić najvjerojatnije ću provesti sam zbog situacije u svijetu i Hrvatskoj”, ispričao je. Dodao je i da bi blagdane najviše htio provesti u društvu svoje unučice Laure.

Priznao je i da mu nedostaje publika te se nada da će uskoro ponovno stati na pozornicu.

NAKON VELIKE TRAGEDIJE ZDRAVKO ŠKENDER SE VRAĆA NA SCENU: ‘Glazba me vodi na neka ljepša mjesta’

– Fale mi koncerti, fali mi publika i moram priznati da jako teško podnosim ovu situaciju, kao i sve ostale moje kolege. Upravo sam dobio poziv i za veliku turneju po Kanadi za koju vjerujem da će se ostvariti”, kazao je.

Povratak na Net.hr