NEW YORK I CRNA GORA

ZBOG POKOPA: Obitelj Ekrema Jevrića se posvađala oko mjesta posljednjeg počivališta

Obitelj Ekrema Jevrića željela je da dženeza bude u njegovom rodnom gusinju kako bi i njegova majka mogla prisustvovati ispraćaju, no supruga Igbala i sinovi nisu se složili.

Rodbina Ekrema Jevrića iz Crne Gore i njegova obitelj iz New Yorka posvađali su se oko pogreba reality zvijezde.

U NEW YORKU POKOPAN EKREM JEVRIĆ: Supruzi Igbali pozlilo, pije lijekove za smirenje

Kako piše srpski Svet, Jevrić je jučer pokopan na groblju u Wahingtonu na Long Islandu, gdje je za Ekrema odavno kupljena parcela preko jedne islamske organizacije.

“Ne znam točno preko koga je ranije kupljeno mjesto na muslimanskom groblju, ali Ekrem tamo već ima svoju parcelu. Njegova majka Emina teško je to podnijela. Majka ko majka, ima najveću želju da isprati svog sina, pa je tu bilo malo ljutnje i svađe jer je depresivna i pod lijekovima. Pozlilo joj je, gubila je dah, pa je i Hitna pomoć dolazila i davala joj injekcije za smirenje. Jako je potresena jer nije bila na sahrani svog sina. Logično je da je sahranjen u Americi jer su mu tamo djeca, koja će obilaziti grob – rekao je Šefkir, Ekremov rođak za Kurir.

I Jevrićev prijatelj Čupo Kalač kaže da je bilo svađe oko sprovoda.

ZVIJEZDA REALITY SHOWA: Na putu od kuće na posao iznenada umro Ekrem Jevrić

“Neki nisu bili za to da se sprovod obavi u Americi. Bez obzira na to što je rođen u Crnoj Gori, on mora biti ondje gdje su mu žena i djeca. Žao mi je što nisam stigao otići u New York, neprestano mislim na njega”, rekao je Kalač.

Ekremova supruga Igbala i sinovi nisu vjerovali da je preminuo od prirodnih uzroka, pa su zatražili obdukciju, a sprovod su zbog toga odložili za 24 sata. Ekremov rođak Šefkir rekao je da su jučer dobili nalaze obdukcije koja je pokazala da je YouTube zvijezda preminula od srčanog udara.

“Upravo sam se čuo s bratom i rekao mi je da je Ekija dotuklo srce. On je ranije imao velikih problema i jednu operaciju, tako da je tromb učinio svoje. Iznenada je preminuo u automobilu, nitko se nije nadao da će doći do toga. Život je čudo. Svi plaču za njim, toliko ga je ljudi voljelo i o njemu pričalo sve najbolje”, zaključio je Šefkir.

igbala jevrić, ekrem jevrić

Povratak na Net.hr