ŠTO SAD TO ZNAČI?

ZAVRŠILI SU U KREVETU: Maja Šuput se u Beogradu provodi s Modnim mačkom – posve gola

Fotografija koja je prošla kroz brojne filtre, snimljena je u jednom beogradskom hotelu, a obožavatelji pjevačice nisu ovaj potez svoje miljenice dočekali s pretjeranim oduševljenjem pa je Maja fotografiju ubrzo uklonila.

Što je bilo pjevačici Maji Šuput kada je gola legla u krevet sa svojim nerazdvojnim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem?! Fotografija koju su oboje objavili na Instagramu prikazuje upravo to – Maja “kao od majke rođena” zavodljivo gleda u objektiv, dok joj Grubnić svojom pojavom prekriva strateška mjesta. Preciznije, samo stražnjicu.

Getting ready gone wild… ✨🥂✨

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Fotografija, koja je prošla kroz brojne filtre, snimljena je u jednom beogradskom hotelu, a obožavatelji pjevačice nisu ovaj potez svoje miljenice dočekali s pretjeranim oduševljenjem pa je Maja fotografiju ubrzo uklonila. Ipak, ona je još vidljiva na profilu Modnog mačka, što daje naslutiti kako njemu negativni komentari očito ne smetaju.

NIJE SVE BAŠ TAKO KAKO IZGLEDA: Maja Šuput i Grubnić se fotkali u prvom razredu, a letjeli drugim?!

Pjevačica i inače voli šokirati javnost, ali komentari poput: “Otišla si u druge vode… Plivaj u Playboyu”, “Ovo je na razini Stanije i ekipe” i “Unfollow odmah”, mogli bi je natjerati da sljedeći put bolje promisli što će objaviti.

Povratak na Net.hr