‘Zavide nam, pokušavaju nam uništiti brak’

Šuška se, šuška kako u bračnoj luci Biondić i nije tako mirno, kako se par rastaje zbog preljuba i žestokih svađa, da prodaju obiteljsku kuću, te da bi jedan od najbogatijih Hrvata uskoro mogao dijeliti svoju imovinu na pola.

Kako se u posljednje vrijeme po kuloarima sve više priča da je brak Dragutina i Lane Biondić u ozbiljnoj krizi, par se potrudio demantirati sve priče.

“Ne znamo što potiče ljude da kreiraju takve priče, vjerojatno zavist zbog svih godina koliko smo zajedno”, izjavio je Dragutin Biondić za Extru.

Lana, koja je 20 godina mlađa od supruga i zbog koje je Dragutin ostavio prvu suprugu i kćer, tvrdi da od tračeva ništa nije istinito te da žive u skladnom braku, a svoje često pojavljivanje u javnosti u društvu prijatelja objašnjava prezauzetošću svog supruga.

“Suprug je na čelu jedne ozbiljne kompanije koja iziskuje veliku predanost poslu, a on izbjegava javna događanja na koja idem u društvu prijateljica ili mame.”

“Živimo u skladnom braku već osam godina i njegujemo jedan normalan obiteljski život s našim predivnim sinom. Nismo jedan od onih parova koji šalju svoje fotografije s putovanja kako bi dokazali da su sretni – mi to jednostavno jesmo”, objasnila je Lana.

Na priče kako se žestoko svađaju zbog njezinih preljuba, Lana odgovara da su to samo tračevi, da ni ne želi komentirati navode da je ljubovala s voditeljem Mariom Petrekovićem i Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

“Čula sam svašta, ali to doista nema smisla komentirati.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr