PRONAŠAO JE ONU PRAVU

‘ZARUČILI SMO SE!’; Dragan Jurilj (50) zaprosio 28 godina mlađu studenticu u luksuznom hotelu, i to dijamantnim prstenom iz Tiffanyja

Dragan je 16 godina bio u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić, a s njom ima sina Ariena

Poduzetnik i bivši olimpijac Dragan Jurilj (50) zaručio se sa studenticom novinarstva i bivšom Miss Earth Michelle Korenić (22), piše portal Cover Style.

DRAGAN JURILJ LJUBI 27 GODINA MLAĐU STUDENTICU: Poduzetnik se pohvalio fotkama s odmora na Maldivima

On je Michelle zaprosio u luksuznom venecijanskom hotelu, a kad mu je ona izrekla sudbonosno ‘da’, na njen prst stavio je raskošni dijamantni prsten iz Tiffanyja. Par je u vezi od lipnja prošle godine.

“Da, istina je! Zaručili smo se!”, kazao je Dragan za Cover Style.

Posvetio joj je dirljivu ljubavnu poruku

On je svoju zaručnicu iznenadio i s raskošnim buketima cvijeća te uokvirenom fotografijom glumačke ikone Audrey Hepburn iznad koje joj je posvetio dirljivu ljubavnu poruku.

Michelle je manekenka i studentica Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, a ima i glumačkih ambicija te se o njenom prijašnjem ljubavnom životu vrlo malo zna.

KRENULA ŠUŠKANJA: Dragan Jurilj centrom Zagreba prošetao s atraktivnom plavušom

Dragan je 16 godina bio u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić. S njom ima sina Ariena (13). Nakon njihova razlaza, oženio se 2017. godine manekenkom Mijom Franić. No, par se nakon godinu dana razveo.

Povratak na Net.hr