Sve je objasnila

ŽANAMARI U HALJINI I S USISIVAČEM POKUŠALA POSLATI DUBOKU PORUKU: Pročitajte pa sami prosudite je li joj uspjelo

Žanamari Perčić prvo se za Instagram uslikala u uskoj haljini, a kada su mediji prenijeli vijest, uslikala se u istoj haljini, ali s usisivačem.

Uz drugu objavu se i raspisala o tome kako podržava ‘pozitivne vijesti’ u medijima o tijelima i fotkama svojih kolegica te je objasnila da se žene prvenstveno uređuju zbog drugih žena jer ‘ako se sviđaš muškarcu, skoro je svejedno kakvu točno haljinu imaš’.

Svoju fotku u uskoj haljini i s usisivačem posvetila je curama i ženama, a cijelo njezino obrazloženje možete pročitati ovdje:

‘Iako u novoj pjesmi ‘Pina Colada’ pjevam o koktelima, na kraju dana se kao i većina žena ipak češće podružim s usisavačem 😂👍🏼 Bez obzira što je my Mr.Right uvijek spreman pomoći, kućanske poslove preuzmem jer me ponekad baš smiruju. Onaj zen kad sve pospremiš! Osim toga reflektirat ću se malo na neke medijske objave o ovoj mojoj ‘najužoj haljini ikad’. Ljudi, DA, ja objavljujem svoje stylinge tu na instagramu, ali zaista nemam utjecaj na to koliko će to mediji dijeliti i forsati. Neki misle da je to plaćena reklama 😂 ali, kud bih stigla da to plaćam! Razlog što toga ima po portalima je da ekipa to zaista klika više od svega ostalog, što zapravo kad bolje razmislim ja totalno i podržavam. Osobno nikad ne klikam negativne vijesti, a pozitivnih skoro da i nema osim tu i tamo tijela i fotke mojih kolegica koje i ja volim pogledati. Zaključak je i da se žene sredjuju radi sebe i drugih žena. Muškarcu, ako se svidjaš, skoro je svejedno kakvu točno haljinu nosiš. Žene su te koje vole lijepu kombinaciju, top cipele, nove boje ruževa, kose… Čak i moja #babygirl Gaby zna da voli više haljinu nego recimo majicu i hlače 😂 #girlsbegirls Pa je zato ova fotka danas samo u čast curama i ženama koje svoju ženstvenost nose s ponosom, čija je moć u tome da iako su financijski jake i sposobne i dalje vole biti žene, i dalje vole biti zagrljene, utjesene, vole svom dragom napraviti večeru, a bome i usisati pod po kojem hodaju 💪🏼❤️😜

⭐️ Inspiracija za ovu fotku mi je vječni #freddymercury i spot za pjesmu #IWantToBreakFree’

Iako u novoj pjesmi 'Pina Colada' pjevam o koktelima, na kraju dana se kao i većina žena ipak češće podružim s usisavačem 😂👍🏼 Bez obzira što je my Mr.Right uvijek spreman pomoći, kućanske poslove preuzmem jer me ponekad baš smiruju. Onaj zen kad sve pospremiš! Osim toga reflektirat ću se malo na neke medijske objave o ovoj mojoj 'najužoj haljini ikad'. Ljudi, DA, ja objavljujem svoje stylinge tu na instagramu, ali zaista nemam utjecaj na to koliko će to mediji dijeliti i forsati. Neki misle da je to plaćena reklama 😂 ali, kud bih stigla da to plaćam! Razlog što toga ima po portalima je da ekipa to zaista klika više od svega ostalog, što zapravo kad bolje razmislim ja totalno i podržavam. Osobno nikad ne klikam negativne vijesti, a pozitivnih skoro da i nema osim tu i tamo tijela i fotke mojih kolegica koje i ja volim pogledati. Zaključak je i da se žene sredjuju radi sebe i drugih žena. Muškarcu, ako se svidjaš, skoro je svejedno kakvu točno haljinu nosiš. Žene su te koje vole lijepu kombinaciju, top cipele, nove boje ruževa, kose… Čak i moja #babygirl Gaby zna da voli više haljinu nego recimo majicu i hlače 😂 #girlsbegirls Pa je zato ova fotka danas samo u čast curama i ženama koje svoju ženstvenost nose s ponosom, čija je moć u tome da iako su financijski jake i sposobne i dalje vole biti žene, i dalje vole biti zagrljene, utjesene, vole svom dragom napraviti večeru, a bome i usisati pod po kojem hodaju 💪🏼❤️😜 ⭐️ Inspiracija za ovu fotku mi je vječni #freddymercury i spot za pjesmu #IWantToBreakFree ⭐️ #womanpower #girlpower #inspiration #pinacolada #novapjesma #zanamari #joshuamacks #dreamlife #momlife #musicianlife #dresstoimpress #desperatehousewifes #ootd #fashionnovababe #shanghairucheddress #fashionnova #curves #createyourhype 📸👉🏼 @joshuamacks

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Povratak na Net.hr