LASKAVA TITULA

ŽANAMARI PERČIĆ PROGLAŠENA PJEVAČICOM S NAJBOLJIM TIJELOM: ‘Sad se mogu mirne duše udebljati…’

‘Za mene je fitness lifestyle i mada neki to ne razumiju, na kraju dana vrijedi, jer ti daje životni elan, zdrav duh, a svi jako dobro znamo da ljepota dolazi iznutra!’, poručila je Žanamari

Čitatelji RTL-ovog Tabloida proglasili su Žanamari Perčić pjevačicom koja ima najbolje tijelo među Hrvaticama. Zgodna Makaranka zahvalila im je u objavi na svom Instagramu te priznala da je za nju fitness način života.

“E sad se mogu mirne duše udebljati! Hvala vam što ste me svojim glasovima odabrali za hrvatsku ‘The Body”, započela je.

“Nekad tako mala, na očigled površna sitnica puno znači. Za mene znači da sam mnoge moje curke ovdje motivirala i da se moj trud i odricanje prepoznaju… Za mene je fitness lifestyle i mada neki to ne razumiju, na kraju dana vrijedi, jer ti daje životni elan, zdrav duh, a svi jako dobro znamo da ljepota dolazi iznutra!”, napisala je.

ŠTO?! MA NIJE MOGUĆE: Ovako su Žanamari i Maja Šuput izgledale na jednom tulumu prije 15 godina. Pa tko bi ih prepoznao?

Na drugom mjestu po izboru čitatelja Tabloida našla se pjevačica Lidija Bačić, na trećem manekenka Ema Kovač, a na četvrtom voditeljica i bivša manekenka Iva Jerković.

ŽANAMARI SE POHVALILA SVOM SVOJOM RASKOŠI: Neki kažu da ovakve slike produžuju život; vjerujemo im

Povratak na Net.hr